VIVACOM пуска цифрова телевизия през сателит директно до клиента...

г. 07:23 ч.

VIVACOM пуска цифрова телевизия през сателит директно до клиента (DTH - Direct to Home). Новата услуга влиза на пазара навсякъде в страната от днес, 01.09.2010 с три основни пакета, които включват над 70 канала с цифров сигнал и кристална картина.
VIVACOM TV започва от 9.80 лв. на месец за пакет от 40 телевизии, сред които освен ефирните канали влизат още bTV Cinema, Fox Life, спортната RING.bg, Евроком, Animal Planet, музикалните канали - MAD, City TV, Латина Ф, Балканика, детските - Е-KIDS и Супер7 и др. Най-големият пакет включва повече от 70 канала на цена от 17.80 лв. на месец.
VIVACOM TV може да бъде заявявана без обвързване със срочен договор. Вариантите за едногодишен и двугодишен договор обаче носят намаление на месечната такса за избрания пакет с 50% за първите три или шест месеца. Така за половин година потребителите, избрали пакета VIVACOM TV Старт, могат да гледат 40 канала само 4.90 лв., а тези, закупили най-големия пакет VIVACOM TV Екстра, ще гледат повече от 70 канала за по-малко от 10 лв. Потребителите на VIVACOM TV Екстра ще получават като подарък и възможността да гледат най-новите холивудски продукции през услугата Premium Digital.
VIVACOM TV се излъчва през най-големия спътников оператор Intelsat, с който компанията работи като партньор повече от 15 години. В най-скоро време предстои включването на още допълнителни канали и на HD (high definition) програми към основните пакети с цел клиентите да получат максимално добра услуга за своите пари.
Новината не е нова, намерението на Vivacom да се присъедини към DTH операторите в България е коментирано във форума ни още преди 2 месеца, но вече има и официално потвърждение за това.

SetCombG.com коментар: Безспорно интересна новина. С нетърпение очаквам повече подробности както и преки впечатления от първите клиенти на новата услуга. Учудваща е споменатата възможност за ползване на услугата без обвързване с договор - обикновенно подобни компании се опитват да те вържат за период не по-малък от година... Остава и това да е вярно.

Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed