ViewSonic представи нов таблет с вграден телефон...

г. 08:02 ч.
ViewSonic представи нов таблет с вграден телефон...

ViewPad 7 е 7 инчов таблет, базиран на Android 2.2. Таблетът предоставя възможност за стандартни гласови разговори, VOIP разговори, Интернет браузване, съобщения, възпроизвеждане на мултимедийно съдържание, правене на снимки и други.
Устройството има 7 инчов капацитивен сензорен дисплей, USB, безжична мрежа, Bluetooth и 3G свързаност, GPS, VGA уеб камера на предния панел и 3 мегапикселова камера на задния панел, слот за microSD карти памет и G-сензор.

SetCombG.com коментар: Докато Dell Streak ме хвърли в дълбок размисъл относно удачността на размерите си /5" екран/ тук нещата са напълно ясни... - 7" таблет е нещо безкрайно неудобно за провеждане на телефонни разговори. ViewPad 7 би бил използваем като телефон само и единствено с помощта на хендсфрий, което в голяма степен обезмисля GSM функционалността му. Съмнение буди и времето за автономна работа - свикнали сме телефонът ни да работи с дни без презареждане, но... това не е телефон, а таблет. Вграденият GPS също е нещо добро на пръв поглед, но тук също неминуемо ще изскочи проблемът с дълготрайността на автономната работа.
Или с две думи, струва ми се че ViewSonic са сътворили манджа с грозде, която ще добие популярност само сред хардкор феновете на високите технологии...

Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed
Google+
Google+