180-инчова плазма и телевизор, по-тънък от сантиметър от LG...

г. 07:53 ч.
180-инчова плазма и телевизор, по-тънък от сантиметър от LG...

Плазмен 3D телевизор с диагонал на екрана 180 инча и най-тънкия FULL LED телевизор в света с дебелина под 9 мм представи LG Electronics на изложението IFA в Берлин. Това е малка част от новите модели триизмерни устройства на корейската компания, които дебютират на изложбата. Сред тях са и най-новите NANO FULL LED и плазмени телевизори, системи за домашно кино с 3D картина и звук, Blu-Ray плейъри, както и пълна серия 3D проектори.
LEX8 е най-тънкият FULL LED телевизор в света - 0,88 см... За първи път в производството на телевизори в света, LG оборудват LEX8 с NANO Lighting технология, която прави картината по-ясна и ярка. Докато всички FULL LED 3D телевизори са снабдени с локализиран затъмнител, при LEX8 тази функция е надградена с най-новата технологична разработка на LG - системата Micro Pixel Control. Моделът LX9500 е първия FULL LED 3D телевизор в света. За подсилване на яркостта на изображението LEX8 и LX9500 са оборудвани и с TruMotion 400Hz технология за бърза актуализация на картината и подобряване на 3D изображенията.
HR550, BD590 и BX580 са трите нови Blu-Ray Disc ™ плейъра на LG, които могат да възпроизвеждат както 3D, така и класически 2D изображнеия с изключително качество. Първият модел е с вграден тунер DVB-T/C/S, който изключва необходимостта от допълнителен цифров декодер. Така зрителят може да записва предавания или филми по един канал - включително в 3D - докато гледа филм през Blu-ray диска. BD590 пък предлага същите превъзходни функции като HR550 с изключение на вградения харддиск. HR550 и BX580 имат възможност за онлайн свързване чрез NetCast ™ и DLNA.
Ще намерите още много информация и мнения в дискусиите:
Всичко за телевизорите в SetCombG.com Форуми
Вижте и:
Мнения, ревюта и новини за телевизори в SetCombG.com

Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed