Samsung анонсира монитори - терминали Samsung SyncMaster NC190 и NC240...

г. 10:06 ч.
Samsung анонсира монитори - терминали Samsung SyncMaster NC190 и NC240...

Уникални монитори, които могат да се използват директно като терминали ще пусне Samsung за европейския пазар до края на месеца.
Моделите Samsung SyncMaster NC190 и NC240 поддържат технологията Teradici PC-over-IP, която им позволява посредством VMware View 4.5 да се свързват през вградения етернет порт към произволен компютър с операционна система и необходимото програмно осигуряване и да използват ресурсите и изчислителната му мощ. Страхотно евтино решение за който и да е офис.
Мониторите са оборудвани с всичко необходимо - за да изпълняват функциите си не е необходимо добавянето нито на твърд диск, нито на някакъв друг хардуер.
Samsung SyncMaster NC190 е с диагонал 19 инча и е оборудван с VGA, DVI, Ethernet портове, както и с 4 USB 1.1 порта. Има добавен вход за включване на слушалки и микрофон. По-големият модел е със същата функционалност и портове, но диагонала му е 23.6 инча.
Цената на терминалите все още не е обявена, но при всички случаи NC190 и NC240 ще бъдат интересно и евтино решение за всеки модерен офис.
Повече информация за технологията Teradici PC-over-IP можете да прочетете в страницата на компанията.

Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed