Концерта за 15-годишнината на М-Тел ще има повече охранители от мач Левски - ЦСКА...

г. 07:05 ч.

За сигурността на концерта по повод 15-я рожден ден на телеком лидера на 29 септември ще се грижат четиристотин души. Безплатното мегасъбитие с участието на световните звезди Енрике Иглесиас, Шугабейбс и Соник ще започне в 19 часа в парковото пространство зад музея „Земята и хората”. Достъпът до концерта е свободен, но поради високите изисквания за сигурност на звездите, ще бъдат взети сериозни охранителни мерки.
Зрителите ще могат да влизат през 22 пропусквателни пункта, които ще бъдат отворени в 16.00 часа, три часа преди началото на самия концерт. Децата под 18 години ще бъдат допускани с придружител. За тях достъпът ще бъде разрешен само при наличието на декларация за придружител в два екземпляра.
Шест линейки, три пожарни коли и екипи на Гражданска защита ще бъдат разположени непосредствено до зоната за публиката. При нужда, първа помощ ще оказват и 30 доброволци от Българския червен кръст, които ще се движат между зрителите.
В рамките на охраняемата зона ще бъде забранено внасянето на видеокамери и професионални фотоапарати. При наличието на такива устройства, те ще бъдат оставяни за съхранение на гардероб.
Ако вали, се препоръчва носенето на дъждобрани – няма да бъдат допускани големи чадъри, които биха могли да застрашат безопасността на останалите зрители. Абсолютно е забранено носенето на огнестрелно и хладно оръжие, остри и опасни предмети, стъклени бутилки, кенове с алкохолни и безалкохолни напитки.
Препоръчително е в деня на концерта при възможност да се избягва придвижването с лични автомобили, за да бъде улеснен пътния трафик в района.

Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed
Google+
Google+