MyGlobul с нов дизайн и подобрена функционалност...

г. 18:19 ч.

Мобилният портал MyGLOBUL ще зарадва всички клиенти на GLOBUL с обновен дизайн и нови услуги.
Обновеният MyGLOBUL осигурява лесен, бърз и безплатен достъп до цялото съдържание в портала. Посетителите ще открият голямо разнообразие от информационни услуги, много музикални хитове, java игри за геймърите, а в разширения еКАТАЛОГ бърза връзка към полезни сайтове, обособени в различни категории.
Клиентите на портала могат да се възползват също и от възможността да изберат и активират допълнителен пакет за мобилен интернет, както и да проверят използваните МВ директно през менюто „Моите услуги”.
Персонализирането на показваната информация в различни части на портала е друга нова функционалност, която позволява на потребителите да настроят според индивидуалните си предпочитания секциите „Инфо гайд” и „еКАТАЛОГ”, както и рубриката „Моите сайтове”.
За удобство на потребителите, в горната част на всяка страница, както в портала, така и извън него, вече има прозорец за въвеждане на адрес на уебсайт и за търсене на информация по ключови думи както в рамките на MyGLOBUL, така и в цялото интернет пространство.

Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed
Google+
Google+