Адсис стана дистрибутор на SYNOLOGY за България

г. 10:44 ч.
Адсис стана дистрибутор на SYNOLOGY за България

АДСИС подписа договор за дистрибуция със SYNOLOGY - един от водещите световни производители на NAS устройства. Основана през 2000 г., тайванската компания SYNOLOGY произвежда NAS устройства, предоставящи на бизнес и домашните потребители надеждни и достъпни начини за централизирано съхранение на данни, опростено архивиране, споделяте и синхронизирате файлове в рамките на различни платформи, както и достъп до данните в движение. ADSYS ще предлага пълната гама от продуктите на SYNOLOGY: устройства за големия бизнес,такива за малки и средни фирми,както и достъпни решения за домашната мрежа.Базирани на автономната операционна система на SYNOLOGY - DiskStation Manager (DSM), NAS устройствата предлагат управление и защита на системата, без да изискват допълнителни разходи и човешки ресурси.
Паралелно с тази добра за нашия пазар новина дойде и поредното признание за реномирания производител - Synology DiskStation DS413 спечели наградата “Best Choice” на Computex 2012.
DS413 предлага режим на хибернация, който е безпрецедентен в рамките на отрасъла, с минимален разход на енергия от 3.3 вата. Революционната технология на SYNOLOGY позволява на потребителите да върнат системата в онлайн режим от режим на хибернация просто чрез уеб достъп. Synology DS413 използва Freescale двуядрен процесор с 1 GB RAM, което осигурява на потребителите по-голяма бързина и по-големи възможности за едновременно изпълнение на задачите. С хардуерно криптиране и подобрена платформа, DS413 показва висока производителност на криптиране с AES 256bits, като скоростта на криптиране при четене и писане са съответно 48,38 MB / сек и 24.10 MB / сек.
      
Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed
Google+
Google+