AOC пуска на пазара 23-инчов монитор с вградена докинг станиця за iPhone

г. 12:11 ч.
AOC пуска на пазара 23-инчов монитор с вградена докинг станиця за iPhone

Ако искате да разглеждате на голям екран видеоклипове и снимки, направени с вашия iPhone, определено трябва да се запознаете отблизо с дисплея myStage от AOC, вече наличен на пазара. Този изящен 23-инчов (58,5 см.) монитор, познат и като e2343Fi, може да се похвали с елегантен дизайн и универсален док за iPhone и iPod, интегриран в поставката му. Съдържание от iTunes и iCloud на вашите мобилни устройства може също да бъде синхронизирано чрез този док. С myStage специалистите в областта на дисплеите AOC представят интелигентна и щадяща природата продуктова концепция, насочена към милионната общност от фенове на Apple.
Решение от тип "всичко в едно" за потребители на iPhone и iPod
Благодарение на огромния диагонал на екрана от близо 60 см., снимките и видеоклиповете от iPhone сега могат да бъдат показвани в целия им блясък. Просто включете вашия iPhone или iPod в дока на e2343Fi, облегнете се удобно и се наслаждавайте на видео съдържание – като клипове от YouTube – на този огромен, 23-инчов монитор. За да слушате аудио файлове, myStage предлага два отлични, вградени в поставката SRS говорителя, всеки по 5 вата. По този начин мониторът се превръща в истинска мултимедийна станция само за секунди.
Достъп до iCloud и iTunes
Запазено в iCloud съдържание също може да бъде възпроизвеждано с помощта на докинг станцията на дисплея. В допълнение, при свързване на myStage към персонален компютър или Mac чрез USB могат да бъдат синхронизирани и мултимедийни библиотеки от iTunes. Така e2343Fi ви помага да поддържате мобилните си устройства винаги актуализирани.
Перфектно забавление за свободното време
И накрая, семейство и приятели могат лесно да разглеждат снимки и да гледат видеоклипове, създадени или записани на iPhone, всички заедно. Просто включете вашия iPhone към интегрирания док и цялата група ще може да се наслади веднага на изображения или на клипове от YouTube© директно от iPhone на дисплея myStage.
Полезен офис асистент
Възможността за показване на съдържание от iPhone на голям екран може да бъде полезна и на работа: снимки на строителни площадки, недвижими имоти или други обекти от тази сфера могат лесно да бъдат представени пред няколко колеги едновременно, и то с всички необходими детайли.
Дизайн
С черния си цвят моделът e2343Fi е истинско удоволствие за окото, което пасва перфектно на стилните продукти на Apple. Дори и профилът му е впечатляващ – само 12,9 мм. дебелина благодарение на енергоспестяващите, щадящи природата LED подсветки. Входовете са разположени в основата на монитора, така че естетическият му вид да не бъде нарушен от висящи кабели, което го прави идеално допълнение за всеки съвременен офис, дори и да бъде поставен с гръб към свободното пространство в стаята.
Иновативна звукова технология
Двата отлични 5-ватови говорителя, вградени в поставката, не са единственото, което прави аудио достойнствата на e2343Fi толкова впечатляващи: иновативната технология SRS (Sound Retrieval System) осигурява страхотно звуково изживяване. А за финал, вече не са нужни външни високоговорители и объркващи кабели.
Мощна технология на дисплея с LED подсветки
Благодарение на съотношението си на динамичен контраст (DCR) от 50 000 000:1 (типично 1000:1) и ултракраткото време за реакция от само 2 милисекунди за преминаване сиво-сиво, myStage възпроизвежда видео сигнал с висока резолюция директно от iPhone с брилянтно качество и без остатъчни образи. Разбира се, данните могат да бъдат подавани и от източник на VGA и HDMI сигнал, а дисплеят поддържа HDCP защита от копиране.
          
Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини

Монитор AOC E2770SHE - голям монитор с малка цена

Монитор AOC E2770SHE - голям монитор с малка цена
AOC E2770SHE е 27-инчов Full HD монитор с цена само 319 лева...
 

Шеметна надпревара за Смартфон господство

Шеметна надпревара за Смартфон господство
Кой ще диктува модата при смартфоните през следващите години? Претендентите са малко, а очакваният победител - ясен...
 

iPhone 7 - слухове

iPhone 7 - слухове
iPhone 7 ще е със защита от вода, нов дизайн и две основни камери...
 


Apple iPhone 6s с различно енергопотребление в зависимост от това, дали Samsung или TSMC е произвел A9 процесора

Apple iPhone 6s с различно енергопотребление в зависимост от това, дали Samsung или TSMC е произвел A9 процесора
Apple iPhone 6s със Samsung или TSMC процесор - кой е по-добър...
 

Цени на iPhone 6s и iPhone 6s Plus от Теленор

Цени на iPhone 6s и iPhone 6s Plus от Теленор
iPhone 6s и iPhone 6s Plus - цени с договор за 2 години. Подписвате договор и забравяте за 4G мобилна връзка......
 


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed
Google+
Google+