AOC пуска 27-инчов монитор с MHL функционалност

г. 11:53 ч.

AOC представиха иновативен продукт - Мониторът myPlay. Той предлага MHL функционалност и е насочен към милионите потребители на Android. С MHL връзка (мобилна high-definition връзка) видеоклиповете и игрите от базирани на Android мобилни устройства ще са видими на голям екран за секунди.
Моделът i2757Fm на myPlay показва съдържанието от смартфоните и таблетите на 68,6-сантиметров (27-инчов) висококачествен IPS екран с FullHD резолюция.
Няколко думи за MHL Протоколът позволява пряка връзка между всеки съвместим с MHL смартфон или таблет и дисплея myPlay. Той предава видео съдържание с висока резолюция (1080p) и дигитален аудио сигнал чрез микро USB/HDMI кабел. У дома, семействата и приятелите могат да увеличават на целия 27-инчов екран на myPlay всяко съдържание, което се показва на техните мобилни устройства, като уебсайтове, клипове от Youtube или други видеоклипове, колекции със снимки и даже документи. Когато Android устройството се използва като конзола, игрите се превръщат в съвсем нов вид забавление: тъй като мобилното устройство се зарежда, докато е свързано с myPlay, няма ограничение за заряда на батерията. Допълнителна екстра е възможността за управление на MHL-съвместими мобилни устройства чрез съществуващо DTV дистанционно.
AOC myPlay разполага с усъвършенстван панел за показване на видео съдържание с изключително качество от смартфон или други източници на сигнал. Технологията IPS (in-plane switching) гарантира наистина широк ъгъл на видимост (до 178° верт./хориз.) и изключително реални цветове. Благодарение на съвременната LED подсветка, дисплеят с FullHD качество (1920 x 1080 пиксела) разполага с яркост от 250 cd/m2. В комбинация със стандартен контраст от 1000:1 (динамичен контраст: 20 000 000:1) и време на отговор от само 5 милисекунди, i2757Fm предлага брилянтни цветове и чиста картина без замъгляване даже и в най-динамичните сцени.
          
Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини

Кои Huawei смартфони ще получат ъпдейт до Android 7 Nougat

Кои Huawei смартфони ще получат ъпдейт до Android 7 Nougat
Huawei Mate 8, Huawei P9, Huawei P9 Plus, Huawei P9 Lite, Huawei Nova и Huawei Nova Plus ще получат Android 7 Nougat...
 

Монитор AOC E2770SHE - голям монитор с малка цена

Монитор AOC E2770SHE - голям монитор с малка цена
AOC E2770SHE е 27-инчов Full HD монитор с цена само 319 лева...
 

Christmas Fools – смешна коледна игра

Christmas Fools – смешна коледна игра
Christmas Fools е забавна коледна игра, създадена от българи - The Sixth Hammer. Тя е безплатна за Android, а скоро и iOS. Всичко в нея, дизайна, анимациите, звуковите ефекти и музиката е дело на разработчиците...
 


Onda V919 Air - Windows 10 и Android таблет с 9.7-инчов дисплей и ултрависока резолюция

Onda V919 Air - Windows 10 и Android таблет с 9.7-инчов дисплей и ултрависока резолюция
Onda V919 Air е Dual OS таблет с тънък корпус, голям екран и мощен хардуер, предлагащ най-доброто от Windows 10 и Android...
 

Скоро ще пускаме Windows програми на Android смартфони

Скоро ще пускаме Windows програми на Android смартфони
Windows софтуер тръгва на Android, благодарение на Wine...
 


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed
Google+
Google+