AOC представят два нови ергономични дисплея за бизнес среди и взискателни клиенти

г. 12:38 ч.
AOC представят два нови ергономични дисплея за бизнес среди и взискателни клиенти

AOC представят два модела 60ID от професионалната си серия, впечатляващи с набора си от ергономични функции за по-удобна и здравословна организация на работното пространство. e2460Phu е еднакво подходящ за стандартни приложения за работа и за свободното време, а същото важи и за m2460Phu, който се предлага с AMVA панел. Оборудвани с най-нова енергоспестяваща LED технология и притежаващи отлични характеристики, тези 61-сантиметрови (24″) дисплеи не само отговарят на работните изисквания и стандартите на професионалистите, но също така са идеални и за потребители от малки/домашни офиси, търсещи максимално добра технология.

Ергономично удобство по време на работа
Елегантните дисплеи предлагат широка гама от ергономични характеристики, гарантиращи отсъствие на умора по време на работа. Възможността за завъртане на монитора на 90° от пейзажен в портретен режим, само за секунди е практична при редакция на портретни изображения или работа с дълги документи. Освен това мониторът може да се завърти до 360°, което позволява лесно да бъде насочван към произволен брой хора. Благодарение на функцията за регулиране на височината, потребителя може да настрои нужната височина в рамките на 130 мм, с цел заемане на оптимална позиция, което намалява умората и изтощението на работното място. Моделите разполагат и с възможност за накланяне от -5°~+15°.

Страхотни характеристики и висококласен дизайн
61-сантиметровите (24”) дисплеи са с класически черен матов завършек, който не допуска разсейващи отражения и осигурява яркост от 250 cd/m², както и статичен контраст от 1000:1 (динамичен: 20 000 000:1).

m2460Phu: AMVA за картина с перфектно качество
m2460Phu разполага с усъвършенстван панел с технология Advanced-MVA, предлагаща изключително широк ъгъл на видимост. Реалистичното представяне и дълбочината на цветовете, както и краткото време за отговор от 8 ms, гарантират ясна и жива картина.

e2460Phu: Изключително кратко време за отговор
С пълна HD резолюция и изключително кратко време за отговор от 2 ms, e2460Phu представя ярка и ясна картина с максимално качество дори и при бързо сменящи се образи.

Удобни възможности за свързване за максимално добро мултимедийно изживяване
И двата съвместими с HDCP дисплея са снабдени с USB портове (1x горе / 4x долу), позволяващи лесно и едновременно свързване с флаш устройства, цифрови фотоапарати и други устройства. За по-голямо удобство, един от USB входовете предлага усъвършенствана функция за електрозахранване: с функция за бързо зареждане, изтощени батерии на смартфони и други мобилни устройства могат да бъдат зареждани още по-бързо. Цифровите портове по стандартите HDMI и DVI-D, както и аналоговият VGA вход превръщат тези модели в истински мултимедийни центрове.

И двата модела са вече на пазара на препоръчителни крайни цени от 527 лева и (m2460Phu) на цена от 488 лева. Гаранционният срок е 3 години.
        
Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини

Монитор AOC E2770SHE - голям монитор с малка цена

Монитор AOC E2770SHE - голям монитор с малка цена
AOC E2770SHE е 27-инчов Full HD монитор с цена само 319 лева...
 

NEC MultiSync E705 и E805 - 70 и 80-инчови монитори за презентации

NEC MultiSync E705 и E805 - 70 и 80-инчови монитори за презентации
NEC анонсира начало на продажбите на MultiSync E705 и E805. Това са монитори с екрани съотвено 70 и 80 инча, насочени към корпоративни потребители...
 

4K мониторите стават приоритет за производителите

4K мониторите стават приоритет за производителите
Продажбите на монитори намалява, стойността и характеристиките им нарастват...
 


Acer B286HK - 28-инчов монитор с 3840x2160 пиксела - UHD резолюция

Acer B286HK - 28-инчов монитор с 3840x2160 пиксела - UHD резолюция
Acer представи 28-инчов монитор с QHD разделителна способност...
 

Превърнете стандартния си монитор в тъчскрийн или направо в Android компютър с помощта на Zmartframe

Превърнете стандартния си монитор в тъчскрийн или направо в Android компютър с помощта на Zmartframe
Zmartframe превръща монитора в сензорен Android компютър...
 


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed