Panasonic представи новата си европейска серия за 2014 г в средния клас VIERA LED LCD

г. 10:58 ч.
Panasonic представи новата си европейска серия за 2014 г в средния клас VIERA LED LCD

Новото от Panasonic за Европа в средния клас тази година - AS640, AS650, AS740 и AS750, модели, отличаващи се с иновативни нови функции, които създават едно по-интелигентно и по-лесно TV преживяване. С телевизия навсякъде „TV Anywhere” можете да имате достъп до телевизионни програми или запис навсякъде по света, докато споделянето от дистанция „Remote Sharing” ви позволява да изпращате изображения, видео или съобщения директно до вашия телевизор. За да осигури напълно интуитивно и индивидуално преживяване, на което да се наслаждавате „my Stream” предлага персонализиран канал със съдържание за вас и вашето семейство.
AS640 се предлага в три размера на екрана - 40, 48 и 55 инча, серията AS650 е налична в шест размера на екрана от 39 до 60 инча, a AS740 и AS750 се предлагат в три размера на екрана 42-55 инча.
Благодарение на Direct LED (D-LED) подсветка, новите серии осигуряват отлично качество на изображението и непроменлива яркост. Усъвършенстваните технологии за обработка на изображения с процесор Dual Core Plus и задно осветление 1200 Hz BackLight Scanning Intelligent Frame Creation Pro (BLS IFC) осигуряват ултра-бързи движения и отлична яркост на детайлите.
Гамата за 2014 осигурява най-гъвкавото преживяване за домашно забавление чрез съвместимост в широк спектър. AS750, с вградения си Twin HD тунер, позволява приемането на всички цифрови HD и SD програми по кабел, сателит и DVB-T без необходимост от друг приемник. Може да получава едновременно две HD програми и паралелно да записва един от каналите на външен USB диск. Това осигурява оптимално преживяване за цялото семейство, което позволява да гледате една програма, докато друг член от семейството записва или следи любимото си шоу през таблет или смартфон.
С VIERA AS750, AS740 и AS650, не е нужно да бъдете у дома за да имате достъп до обемно съдържание. Чрез използване на приложението на телевизора Panasonic Remote App 2 и свързване към Panasonic Cloud, можете да гледате на живо телевизионни предавания или филми на вашия таблет или смартфон, където и да се намирате по света от USB устройство с твърд диск, свързано към вашия телевизор.
My Stream, наличен в сериите AS640, AS650, AS740 и AS750, напълно предефинира гледането на телевизия. Услугата предоставя индивидуални канали за персонализирано съдържание за вас и членовете на вашето семейство, обобщена от различни източници. Имате достъп до филми и телевизионни предавания по кабел, наземно излъчване и видео по поръчка (VOD) от източници, основани на гледане на вашите предпочитания, което ви позволява лесно да получите достъп до съдържанието, което обичате, без да губите време да го търсите. Записано съдържание, домашни филми, семейни снимки, уеб страници и онлайн видео са също безпроблемно включени в my Stream интерфейса.
                    
Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини

SONY пуска OLED телевизори през 2017?

SONY пуска OLED телевизори през 2017?
LG Display ще продава 100 000 OLED дисплея на Sony...
 

Какво е Ambilight и Ambilux?

Какво е Ambilight и Ambilux?
Ambilight на Philips - перфектното околно осветление за телевизора. Видове Ambilight и Ambilux...
 

Samsung дава уникалния си двойно извит дисплей от Galaxy EDGE на китайски производители

Samsung дава уникалния си двойно извит дисплей от Galaxy EDGE на китайски производители
Очакваме китайски смартфони от Vivo, Xiaomi и Huawei с извит в двата края Super AMOLED дисплей на Samsung...
 

Samsung и LG залагат на скъпи премиум модели телевизори за да вдигнат оборота

Samsung и LG залагат на скъпи премиум модели телевизори за да вдигнат оборота
Световният пазар на телевизори ще продължи да пада и през 2015 г...
 

Samsung продължава да е лидер сред производителите на телевизори

Samsung продължава да е лидер сред производителите на телевизори
Резултатите на компанията се подобряват - тя е произвела 29.2% от телевизорите през 2014 г. През 2013-та е държала 26.7%, а през 2012 - 27.4% от телевизионния пазар....
 


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed