Be quiet! показа нови кутии и захранвания на Computex

г. 02:03 ч.
Be quiet! показа нови кутии и захранвания на Computex

Немската марка за компютърни компоненти be quiet! представи много нови продукти на Computex 2023. Производителят разшири гамата си от компютърни корпуси и захранвания с нови модели.

Компанията обяви чисто нова серия компютърни кутии Shadow Base. Линията ще бъде изпълнена с модели, предназначени да осигурят максимална вентилация на компютърните компоненти.

Първият модел от новата линия е Shadow Base 800, който ще се предлага в три версии - стандартна, DX и FX. Стандартната версия представлява шаси със стандартни размери без RGB осветление. Моделът DX разполага с RGB лента. Моделът FX, от друга страна, е богато украсен с RGB осветление по цялата си дължина. Shadow Base 800 поддържа дънни платки с размер до E-ATX и предлага три или четири 140-милиметрови вентилатора, в зависимост от версията.

Компанията представи и новия флагмански модел Dark Base 901. Той разполага със странични панели от закалено стъкло, както и с перфориран преден панел и перфорирани метални странични вложки. В комплекта на кутията е включен нов адаптер за видеокарта за вертикален монтаж. Новото шаси също така разполага с подвижни акустични панели и предварително инсталирани 140 мм вентилатори Silent Wings. Шасито има вграден контролер за ARGB подсветка и безжично зареждане за смартфон. Dark Base 701 е по-малкият брат на 901.

В новите модели Dark Base производителят е усъвършенствал системата за управление на захранващите кабели. Новите модели поддържат радиатори с размер до 360 мм и имат няколко предварително инсталирани вентилатора Silent Wings 140. Be quiet! представи на изложението и новата си серия захранващи блокове Straight Power 12. Всички модели от тази серия са съобразени със стандарта ATX 3.0 и притежават сертификат 80 Plus Platinum. Ефективността им при натоварване е над 94%. Новите модели предлагат до две гнезда 12VHPWR, всяко от които може да захрани до 600 W за графична карта, и са оборудвани с четири конектора PCIe 6+2.

Блоковете Straight Power 12 се охлаждат от 135-милиметрови вентилатори Silent Wings и ще се предлагат с мощности 750 W, 850 W, 1000 W, 1200 W и 1500 W. Всички захранващи блокове от тази серия се ползват с 10-годишна гаранция от производителя.

      
Споделете тази новина:Подобни новини

Производителите на дънни платки започнаха да пускат BIOS с поддръжка за процесорите Zen 5

Производителите на дънни платки започнаха да пускат BIOS с поддръжка за процесорите Zen 5
Новият фърмуер на BIOS с поддръжка на бъдещите процесори AMD Ryzen се основава на библиотеката AGESA ComboPI 1.1.7.0 Patch A. MSI и Asus заявиха, че са пуснали нови версии на BIOS за своите платки, базирани на чипсетите AMD X670E, X670, B650 и A620. ...
 

Streacom ще покаже компютърна кутия без вентилатор, която може да разсейва 600 W топлина на Computex

Streacom ще покаже компютърна кутия без вентилатор, която може да разсейва 600 W топлина на Computex
Към момента за новия корпус SG10 се знае много малко...
 


 
SetCombG.com новини

Още Новини

Huawei заинтригува китайските потребители с обявяването на нов смартфон - вероятно флагманът P70
Миналата година Huawei отбеляза пълноценно завръщане на пазара на смартфони с пускането на флагманите Mate 60, които показаха безсилието на американските санкции срещу компанията Още

450 милиона души използват Telegram всеки ден, а 900 милиона души го използват поне веднъж месечно
Основателят на месинджъра, позовавайки се на данни на DataAI, отбеляза, че Telegram е шестото най-изтегляно и шестото най-използвано приложение в света. Още

Производителите на DRAM памет почти напълно са се възстановили от земетресението в Тайван
При чиповете памет DDR4 и DDR5 за потребителския сегмент се очаква ръстът на цените да бъде минимален Още

Климатици Дайкин - Перфектното решение за дома
Климатици Дайкин предлагат не само върховна технология и ефективност, но залагат и на комфорт и удобство за вашия дом. Още

AMD представи мобилните чипове Ryzen 5 7235H и Ryzen 7 7435H - и двата без интегрирана графика
AMD тихомълком разшири фамилията мобилни процесори Ryzen 7035 (Rembrandt-R) с два нови чипа Още