Представиха смарт часовника Mobvoi TicWatch Pro 5 с живот на батерията до 45 дни и два екрана

г. 23:47 ч.
Представиха смарт часовника Mobvoi TicWatch Pro 5 с живот на батерията до 45 дни и два екрана

diHouse (част от LANIT Group) представи нов модел умен часовник Mobvoi TicWatch Pro 5 в две разновидности: базовата версия TicWatch Pro 5 само със силиконова каишка и подобрената TicWatch Pro 5 Elite Edition - с допълнителна каишка от естествена кожа.

Новият умен часовник има лек корпус, изработен от алуминиева сплав от самолетен клас и неръждаема стомана, който съчетава издръжливост с елегантен дизайн. Дисплеят е защитен от надраскване и повреда чрез издръжливо стъкло Corning Gorilla Glass. Това гарантира, че корпусът е защитен от удари и повреди от пясък, прах, лед и дъжд.

TicWatch Pro 5 използва водещата в индустрията едночипова платформа Snapdragon W5+ Gen1 за носими устройства, която е с 50% по-бърза и по-енергийно ефективна от предишната версия на чипсета. Високата производителност на чипа осигурява бърза свързаност и мигновено изпълнение на командите.

TicWatch Pro 5 е изграден върху платформата Wear OS 3.5, базирана на Android, с възможност за актуализиране на съществуващите приложения и изтегляне на нови от Google Play. Той разполага с 2 GB оперативна памет и 32 GB флаш памет. Функцията за бързо зареждане зарежда батерията от 0 до 65% само за 30 минути, а до 100% - за 85 минути. Само 15 минути време за зареждане са достатъчни за цял ден употреба.

Смартчасовникът разполага с два 1,4-инчови екрана един върху друг: ярък OLED дисплей, който ще осигури 80 часа живот на батерията, и дуохромен FSTN дисплей, който ще осигури на носимото устройство до 45 дни живот на батерията с едно зареждане.

В интелигентен режим екраните се превключват автоматично един от друг. Ако зададете режим за пестене на енергия, ще работи само дуохромният дисплей, който показва времето, броя на направените стъпки, заряда на батерията и др. Настройките и параметрите на часовника могат да се управляват с помощта на страничното колело за превъртане или с докосване на сензорния екран.

Китайският производител на смарт аксесоари Mobvoi е известен със собствените си разработки в областта на проследяването на състоянието на потребителя. Алгоритъмът на TicWatch Pro 5 следи важни жизнени показатели на тялото: сърдечен ритъм и дишане, нива на кислород в кръвта и нива на стрес, както и редица сърдечни параметри. С TicWatch Pro 5 потребителят ще получи незабавна оценка на здравословното си състояние по всяко време и навсякъде.

Вграденият компас, барометърът, поддръжката на 100 режима на упражнения и пет глобални сателитни системи, включително GPS, GLONASS, Galileo, QZSS и Beidou, превръщат TicWatch Pro 5 в идеалния спътник за любителите на екстремните спортове, пътуванията и активния начин на живот.

    
Споделете тази новина:


Подобни новини


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed