Официално представяне на nForce2 за Източна Европа - първо в България!

г. 22:45 ч.

Днес, 14 ноември, в хотел Хилтън се състоя официалното представяне на чипсета NVIDIA nForce2, организирано от Перси, EPoX и NVIDIA. Всъщност участието на NVIDIA се изрази в няколкото рекламни сувенира, тъй като очакваният представител на компанията така и не дойде. Фирма Перси е единственият официален представител за България на сравнително отскоро познатата у нас компания EPoX. От NVIDIA са избрали EPoX, а те от своя страна България, където първо да представят новия чипсет nForce2 (утре са в Румъния). Засега представената ни дънна платка EPoX EP-8RGA+ за AMD Athlon/Duron с nForce2 успяхме само да видим и пипнем, но обещаха за Коледа моделът да е в продажба. Представителите на EPoX бяха двама. Единият достатъчно навътре в техническите подробности, а другият... ах другият. Достатъчно атрактивен, развеселил ни не един и два пъти с фрази като, цитирам почти дословно: "... я, каква хубава графика, дрън, дрън, някаква производителност, дрън, дрън хмм...колко хубаво, браво, купете си каквото искате, но аз мога да гарантирам разбира се за EPoX". Сред това употребявано често "bla, bla" и "е тая графика не ми се вижда интересна", всъщност много успешно се промъкваха намеренията на EPoX да се представи като една модерна и решена да се бори за всеки клиент компания. Явно са решени твърдо да се борят за по-предно място сред производителите на дънни платки от сегашното 5-6то, като с удоволствие виждам, че обръщат внимание дори на нашия малък пазар.

Аз май много се разписах, но ми е простено. Защо ли?
Първо, защото презентацията беше кратка и без излишни помпозни думи.
Второ, защото на последвалия коктейл имаше, за радост на много от присъстващите, разнообразни чудесни неща за хапване. Мен за ядене не ме бройте, аз наблегнах на единственото съществуващо питие - бяло и червено хубаво винце.
Трето, просто защото сред присъстващите 70-80 човека аз бях първия избран от общо тримата щастливци, спечелили дънни платки EPoX. Така освен с раздадените на всички сувенири, си тръгнах под мишница и с дъно EPoX EP-3PTA. Честно казано, недоумявам защо от EPoX мислят, че е подходящо да ме зарадват точно на тази презентация с това малко морално остаряло socket 370 дъно за PIII/CeleronII, но както и да е - на харизан кон ...
Всички присъстващи получиха оригинален настолен часовник, кръгла подложка за мишка, лента за отбелязване мястото в започната преди месец книга и стойчица за прикрепване на бележки тип "купи бира" :-), всички с логото на NVIDIA.
Аха, за съжаление на коктейла много остана неизядено и неизпито. За сметка на това останалите неколцина "сериозни" наобиколихме двамата представители на EPoX, като най-напиращите с въпроси бяха, предполагам добре познатия на много от вас Моллов, както и колегите от HardwareBG.com Григор и Кирил (Ba4o Kiro), всички според мен оставили добро впечатление на двамата симпатяги от EPoX за българските хардуерни фенове.

Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed