Opera 9.01.8542 Beta

г. 10:18 ч.
Opera 9.01.8542 Beta

Opera е интернет браузър включващ блокиране на pop up (изскачащи) прозорци, многопрозоречна навигация, жестикулиране с мишката, преки пътища с клавиатурните клавиши, е-мейл клиент със спам филтър и вградена търсачка, за по-добра сигурност и бързина при търсенето.
Мултиплатформения браузър включва и много други функции като вграденият е-мейл клиент, IRC съвместимия чат, поддръжката на RSS захранващи новини, мениджър за пароли, приспособяване с едно кликване и настройки за защита и неприкосновеност на информацията.
Жестикулирането с мишката и преките пътища на клавиатурата ускоряват навигацията в браузъра, а пък бутоните напред/назад онлекчават разглеждането на интернет страниците. На потребителите се отдава възможността да работят в много прозоречен режим, както и да персонализират потребителския интерфейс, избирайки различни кожи за браузъра. Този продуктще бъде в полза и на хората с физически и психически увреждания, тъй като поддържа Drag & Drop (влачене и пускане) функция, воденето на записки и създаването на профил на потребителя ползващ браузъра и много други функции. Опера поддържа най-новото в сферата на сигурността и предоставя на своите потребители мениджър за паролите и бисквитите (cookies).
Новия изглед на Opera включва редица вълнуващи допълнения като персоналния панел, горещи киликвания, фаворити (предпочитани страници), нови преки пътища, Drag & Drop, както и поддръжка за Unicode и Liveconnect.

Източник: Webg.org
Свали: Opera 9.01.8542 Beta

Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed