Нова софтуерна кръпка за Xbox 360

г. 18:36 ч.

Обновяването подобрява поддръжката на HD сигналите, включително при наскоро добавената върхова резолюция 1080p, и дори увеличава производителността при употребата на "plug and play" слушалки с кабел и безжични контролери.
Конзолният отдел на Microsoft пусна за свободно сваляне относително малко обновяване за Xbox 360, което отстранява редица дребни проблеми с VGA изхода и други недостатъци. Софтуерната кръпка се сваля и прилага автоматично, когато конзолата се свърже с онлайн системата Xbox Live.
Според MS обновяването подобрява поддръжката на HD сигналите, включително при наскоро добавената върхова резолюция 1080p, и дори увеличава производителността при употребата на "plug and play" слушалки с кабел и безжични контролери, каквото и да значи това. Огромните натоварвания, при включване на периферия към системата, са нещо ново.
В личния блог на шефа на програмистите в Xbox Live Мейджър Нелсън се казва, че геймърите би трябвало да усетят известни разлики, свързани с прецизността при заглавия, които наскоро са играли.
Макар обновяването да не е задължително, то е неизбежно за всички потребители, които се възползват от услугата Xbox Live. Така или иначе всички, които не се възползват от малките, но очевидно много важни промени, само ще изгубят. Особено собствениците на чисто новите HD-DVD устройства и съответните телевизори.

Източник: dnevnik.bg

Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed
Google+
Google+