BitDefender със сертификат за най-добър анти-спам модул

г. 13:17 ч.
BitDefender със сертификат за най-добър анти-спам модул

Решението е наградено от независимата великобританска компания West Coast Labs

Производителят на антивирусен софтуер и решения за защита BitDefender е получил на 8 януари 2007 г. сертификат Checkmark PC за анти-спам модула си от независимата сертифицираща великобританска компания West Coast Labs. Това съобщиха за idg.bg представители на BitDefender. Решението е наградено с най-високото отличие – Checkmark Premium, след като е блокирало 97% от целия спам поток по време на теста.
Модулът е изпробван като част от цялостния пакет BitDefender Mail Protection, насочен към корпораятивни клиенти. Софтуерът може да бъде свален като автоматичен ъпдейт за всички потребители. Подобренията са в редица нови свойства, включващи и усъвършенствано филтриране на спам-съобщенията под формата на картинка. Това се налага заради все по-нарастващия брой такъв тип спам писма. В комбинация с новите свойства и спам-сигнатурите и базата данни с URL на BitDefender продуктите на румънската компания достигат високи нива на засичане, необходими за получаването на Premium сертификат.
„Защитата на корпоративната електронната поща, предлагана от BitDefender е продукт, който задоволява нуждите на потребителите, като използва различни модули, които могат да се изтеглят от мрежата” – каза Ричард Томас, специалист „Тест контрол” в West Coast Labs.
„Новият анти-спам модул на BitDefender е резултат от усилената работа на специалистите в нашите лаборатории и интензивната тестваща програма, която преминахме заедно с Linux обществото” – коментира Влад Валсеану, управител на отдела за анти-спам проучвания към BitDefender.
Източник: IDG.bg

Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed
Google+
Google+