Samsung извади поредния „убиец“ на iPhone

г. 16:33 ч.
Samsung извади поредния „убиец“ на iPhone

Въпреки че шумно обявеният Apple iPhone все още не може да бъде открит на пазара, той се превърна в индустриална мярка за всички новопоявяващи се мултимедийни джаджи. Последната компания, която влезе в тази битка, е корейският гигант Samsung със своя нов продукт Ultra Smart F700.
Моделът F700, точно както и Apple iPhone, разполага с чувствителен на допир екран, но за разлика от него, има и QWERTY-клавиатура. Това определено ще улесни потребителите при въвеждане на текст.
Друга интересна особеност на F700 е технологията VibeTonz. Тя дава възможност на потребителите да „почувстват“ бутоните, които реагират с вибрация при натискане. Ultra Smart F700 поддържа стандарта HSDPA и след като веднъж тази мрежа бъде напълно разгъната, притежателите на устройството на Samsung ще могат да свалят файлове с много високи скорости. MP3 файл с големина от 4МВ, например, ще бъде изтеглен само за 4.4 секунди.
F700 предоставя 2.78-инчов TFT LCD цветен дисплей и 5-мегапикселова камера с авто фокус. Предвидена е също така и поддръжка на безжични Bluetooth комуникации.
Засега все още не е известно кога устройството ще се появи на пазара и колко ще струва. Samsung ще го покаже следващата седмица на търговското изложение 3GSM в Барселона.
Източник: TechNews.bg

Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed
Google+
Google+