Нова фирма обещава бърза и безпроблемна регистрация на .bg домейни

г. 09:27 ч.

Нова ИТ фирма у нас предлага бърза, лесна и без правно основание регистрация на домейни в областта „.bg“. Имена на фирми, на събития, на формални групи от лица, стопански и частни инициативи, както и всичко, което Интернет-потребителите могат да си пожелаят, могат да се регистрират в българския домейн само за няколко часа, категорично е съобщението на сайта на фирмата - „Бизнес Технолоджи“.

„Ако някой от вас е имал намерение да регистрира домейн в областта .БГ, навярно се е сблъсквал със същността на въпроса. Ще подминем без коментар условията налагани от "Регистър БГ" ООД за регистрация на домейн. Услугата, която предлага "Бизнес Технолоджи" е гъвкава, конкурентоспособна и отговаря на всички нормативни изисквания“, се казва на сайта. Според анонса, не е необходимо „правно основание“ за регистрацията на домейн. Тези, които се регистрират до края на март, ще се възползват и от промоция – 2 месеца безплатен хостинг. Мистериозната компания е разпратила до редица сайтове в българското Интернет пространство покана да й доведат потребители и да получат комисионна за всеки от тях. „Можете да поставите текст на вашия сайт с което да съобщите за наличието на тази услуга и начина, по който желаете да осъществяват контакт желаещите да резервират домейн. След това ни изпратете мейл с данните, които са необходими за регистрация и ние ще ви изплатим комисион в размер на 14.90 лв“, гласи поканата за партньорство. Според нея, парите се изплащат до 30 минути след изпращане на необходимите данни, като сумата се дава дори в случаите на промоция, когато домейнът е безплатен за клиентa.

Секцията за контакти на новата фирма е лаконична. Връзките се свеждат до номер на мобилен телефон, мейл и ICQ. Данните в Интернет-регистрите са скрити. Сайтът на самата фирма е регистриран едва преди два дена – на 26 февруари.

Източник: computerworld.bg

Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed
Google+
Google+