Ad-Aware SE Personal 1.06r1

г. 11:17 ч.
Ad-Aware SE Personal 1.06r1

Независимо дали вече притежавате Ad-Aware или го пробвате за първи път, най-новата версия на този безплатен инструмент за отстраняване на spyware е необходим компонент за която и да Windows базирана операционна система Много от нас знаят, че Ad-Aware изкоренява вредители като adware и spyware .
Този инструмент сканира вашата система - включително и преносими носители за информация, като дискове и дискети - за най разпространените и опасни видове на spyware и безопасно отстранява вредния софтуер. Програмата открива малки вредители, като Adware, Aureate/Radiate, OnFlow, Comet-Cursor, Cydoor, Doubleclick, EverAd, Flyswat, OnFlow, TimeSink 5.0, и други.
Тази най-нова версия ви позволява да сканирате вашият диск по-бързо, използвайки по-малко процесорни ресурси.
Известно е, че spyware са малки програмки, които са вградени в по-големи приложения, за да предоставят важна информация на рекламни агенти. Тези шпионски приложения, идват с някои от платените и безплатни програми, защото за голямо нещастие, това е един от малкото начини, софтуерните разработчици да си плащат сметките. Ако не сте съгласни с този метод и се безпокоите за вашата неприкосновеност и сигурност, то определено трябва да си свалите Ad-Aware.
Лиценз: Freeware

Източник: Webg.org

Линк за сваляне: Ad-Aware SE Personal 1.06r1

Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed