WinPatrol 19.4.2007

г. 09:40 ч.
WinPatrol 19.4.2007

WinPatrol със Scotty the Windows Watch Dog (кучето пазач за Windows) ще надушат всички червеи, adware, spyware, бисквити, троянски коне, и други злонамерени програми, които могат да нападнат вашия компютър. Тази програма ви осигурява контрола върху компютъра без нуждата от постоянни обновявания.
Целта на WinPatrol е да ви информира за програмите които работят във вашия компютър и да ви предупреждава за нови програми, добавени без вашето разрешение. Scotty пък ви дава възможност да потвърдите дейността на всяка ново инсталирана програма или адон, с което се изкоренява вероятността за само инсталиране на вреден софтуер (освен ако вие не го потвърдите).
За разлика от традиционните програми за сигурност, WinPatrol не сканира твърдия диск за идентифицирани заплахи. Вместо това той използва нов евристичен подход, заснемайки критично важните системни ресурси, след което ви уведомява за неоторизирани промени в тях. При подобни промени незабавно ще бъдете предупредени от Scotty, след което заплахите ще бъдат премахнати, докато другите програми от бранша, ще изчакат да чуят за заплахите от новините, чак тогава да реагират.
Лиценз: Freeware

Източник: Webg.org

Линк за сваляне: WinPatrol 19.4.2007

Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed
Google+
Google+