Google Earth 4.1.7087 Beta

г. 12:56 ч.
Google Earth 4.1.7087 Beta

Идеята на този софтуер е елементарна (поне така казват от компанията). Това е глобус поставен във вашия компютър. Просто посочете място от земната повърхност и започнете да приближавате със скрол бутона на мишката или предназначените за това бутони.
С голямо учудване ще установите каква мощ притежава този продукт, как сателитните снимки и действителността се превръщат в едно цяло.
С вградената търсачка, може да намерите сгради по техните наименования, природни забележителности и мн. др., достатъчно е да въведете ключовите думи за търсене и Google Earth ще отбележи намерените резултати върху земната повърхност.
Google Earth може да ви послужи и като пътна карта, давайки ви информация за това къде се намирате, как се казва улицата, къде има хотели, закусвални, бензиностанции и т.н.
Доста хора се обявиха против програмата смятайки, че представлява заплаха за сигурността, и че предполага използването и от терористи за планирането на своите терористични актове. Поне в България няма за какво да се притесняваме от това, тъй като през погледа на Google Earth страната ни се вижда все още доста мъгляво.
Лиценз: Freeware

Източник: Webg.org

Линк за сваляне: Google Earth 4.1.7087 Beta

Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed
Google+
Google+