Axgio Sprint Sport Stereo Bluetooth 4.1 безжични слушалки с микрофон

Автор: ,
Axgio Sprint Sport Stereo Bluetooth 4.1 безжични слушалки с микрофон

Смартфонът е най-популярното и разпространено устройство. За да бъде използвано пълноценно, то естествено се нуждае от съответните аксесоари.
Милиарди използват телефоните си за да слушат музика докато пътуват с градския транспорт, спортуват във фитнеса или се разхождат в свободното си време. А за целта, необходими са качествени стерео слушалки, които имат и микрофон, който да използваме ако приемаме обаждане.

Преди година, две обиколих магазините в търсене на добри и качествени Bluetooth безжични слушалки с микрофон. Не знам за вас, но за мен слушалки с кабел не са удачен вариант - или кабелът им е къс, или се оплита в дрехите, или седи неудобно в джоба...
Е, тогава не сполучих - не успях да намеря подходящо съчетание от приемлива цена, качествен стерео звук, микрофон и комфортен размер / тегло.
В резултат, смених хендсфрито от телефона ми с прилични стерео слушалки с кабел, без микрофон и постепенно... престанах да ги използвам, просто това не е удачното решение.Axgio Sprint Sport Stereo Bluetooth 4.1 е нов продукт, който няма как да не привлече внимание. Това са безжични, Bluetooth 4.1 стерео слушалки (тип In-Ear тапи) с микрофон на атрактивна цена с подходящ размер и ниско тегло, гарантиращи комфорт при употребата.
Вградената батерия е с капацитет 130 mAh и осигурява 8 часа употреба без прекъсване или 250 часа в standby режим. За пълното зареждане на изтощена батерия са необходими около 2 часа.

Axgio Sprint Sport

Axgio Sprint Sport Stereo Bluetooth 4.1 са може би най-малките и леки стерео Bluetooth слушалки с микрофон, които можете да намерите. Те са изключително удобни за носене, а за пълен комфорт, в комплекта ще намерите 7 чифта резервни тапи с различна големина, от които можете да подберете най-подходящите за вас. 4 от резервните тапи са силиконови, а останалите - от мемори пяна, която се оформя спрямо ухото.
Слушалките имат IPX4 защита срещу изпотяване, което ги прави перфектен избор за употреба при натоварена физическа дейност. IPX4 рейтинга осигурява и защита при използване на слушалките в дъждовно време.

При избор на подходящия размер тапи и плътно прилепяне на говорителите на Axgio Sprint Sport Stereo към ухото, слушалките възпроизвеждат чудесен саунд. Според мнения на собственици, високите и средните честоти са без забележки, басът е леко софт, но това е предвидимо за слушалки от подобен тип.

Безжичните слушалки са екипирани с дистанционно управление с 3 бутона, монтирано от дясната страна. С него можете да регулирате силата на звука, да превъртате песни или да приемате обаждания.
Bluetooth връзката е на ниво и не внася допълнителни смущения.
Axgio Sprint Sport Stereo Bluetooth 4.1 са съвместими както с Apple iPhone, така и с Android смартфони. Ако имате iOS смартфон ще можете да следите нивото на заряда на батерията през смартфона си. За Android... подобни гъдели към момента няма.Можете да купите Axgio Sprint Sport Stereo Bluetooth 4.1 стерео безжични слушалки с микрофон на промоционална цена от TinyDeal. Използвайте промо код 70Zm68r2RY, който ще е валиден до 30 септември за да се сдобиете със слушалките на цена $31.99. Доставката им е безплатна, от Китай. Не съм убеден дали за тази сума трябва да се плаща ДДС при пристигането на пратката в България, но и да се наложи, крайната цена на Axgio Sprint Sport ще ви излезе под 70 лева.

Axgio е напълно непозната за мен фирма. Преди да оформя това представяне, потърсих информация за слушалките. Оказва се, че са познат продукт на пазара в САЩ и Западна Европа, като мненията за тях са силно положителни.
Лично аз се зарибих сериозно и поръчах един брой - за мен, това е перфектното предложение - изглеждат удобни, имат голям набор от резервни тапички, потребителите се изказват ласкаво за тях, животът на батерията е много дълъг и... цената им е под 70 лева, което за качествени безжични слушалки с микрофон е истинско попадение.

Axgio Sprint Sport - IPX4


Facebook
Facebook
RSS
RSS Review Feed
Google+
Google+