Globul подарява соларен панел към всеки закупен телефон LG GD510 POP...

г. 07:28 ч.
Globul подарява соларен панел към всеки закупен телефон LG GD510 POP...

LG GD510 Pop е приятен телефон без особени претенции, но с малки размери, 3-инчов сензорен дисплей, стилно излъчване и изчистен дизайн. Телефонът разполага с 3.0 мегапикселова камера, MP3 плейър, лесна навигация за сърфиране в мрежата и бърз достъп до най-популярните социални мрежи.
Моделът е създаден в съответствие с всички изисквания за екологична устойчивост, което наскоро му спечели престижната награда „Зелен мобилен телефон на Европа 2010-2011” на Европейската асоциация за визуална и аудио техника (ЕISA). LG POP разполага и с интелигентна енергоспестяваща батерия, която се изключва автоматично след като се зареди.
За да продължат зелената линия, от Globul подаряват на всеки закупил телефона соларен панел за зареждане, който превръща слънчевата енергия в електрическа. Соларният панел се поставя директно на мястото на задния панел без да променя размера и дизайна на модела. За 11 минути под директни слънчеви лъчи или за 24 минути при облачно време, панелът генерира енергия за близо 3 часа работа на телефона в режим на готовност.
Цените на LG GD510 Pop започват от 50 стотинки на месец или 9лв в брой в пакет с по-скъпите програми на оператора.

Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed
Google+
Google+