Daikin Stylish – Елегантен дизайн и Smart технологии

Автор: ,
Daikin Stylish – Елегантен дизайн и Smart технологии

Daikin Stylish е новият дизайнерски модел, който комбинира иновативен дизайн и Smart технологии.
Елегантният външен вид на Stylish му позволява да се впише във всеки дом, където той е не просто уред за климатизация, а част от интериора.

Stylish е най-компактният дизайнерски климатик за момента и се предлага в три различни цвята – бял, сребърен и черно дърво. Вижте сами:


Перфектна стайна температура и разпределение на въздуха

Stylish използва така наречения Коанда ефект, който осигурява перфектно разпределение на въздуха и температурата в цялата стая.
Спрямо това дали стаята се нуждае от отопление или охлаждане, клапите насочват въздуха надолу (в режим на отопление) или нагоре (в режим на охлаждане). По този начин биват предотвратени течения и се подсигурява стабилна и комфортна стайна температура.

Daikin Stylish coanda

Stylish е оборудван със специален сензор наречен Мрежово Око, който открива температурните разлики на различни повърхности в помещението, разделяйки го на решетка с 64 различни квадрата.
След това сензорът изравнява тези разлики, като преминава към модел на въздушен поток, насочващ топъл или студен въздух към съответните райони.

Stylish разполага с изцяло реконструиран вентилатор, чийто иновативен дизайн позволява максимална енергийна ефективност при недоловими нива на звука.

Daikin Stylish

Три различни филтъра за свеж въздух

Stylish използва три системи за филтриране, които осигуряват по-свеж и пречистен въздух.
1. Филтърът за обезмирисяване от титаниев апатит улавя въздушни прахови частици и вредни органични химични вещества и премахва миризмите напр. от тютюн и домашни животни.
2. Сребърният пречистващ филтър потиска полените и акарите на 99% или повече.
3. Технологията Flash Streamer разгражда вируси, бактерии, миризми и алергени.

Daikin Stylish airfilters

Daikin Online Controller

Вече можете да управлявате Stylish чрез вашия смартфон без значение къде се намирате, благодарение на приложението Daikin Online Controller, което е интегрирано с IFTTT.

IFTTT означава, ако това, следва онова и ви позволява да автоматизирате действията в зависимост от определени тригери.

Daikin Stylish online controller

С повече от 90 години опит в климатизацията, Daikin знае как да комбинира най-доброто от дизайна и технологията, за да ви предостави перфектния за вас климат.
Ето защо най-новият климатик Stylish вече спечели наградата Good Design Award за своите иновативен дизайн и функционалност.

А още по-добрата новина е, че до 31 Май 2018, и вие можете да спечелите чисто нов климатик Daikin Stylish за вашия дом. Опитайте своя късмет в играта на Daikin!
Още статии и ревюта за климатици в SetCombG.com >>
 


Facebook
Facebook
RSS
RSS Review Feed
Google+
Google+