Daikin Comfora - естественият избор за уютен дом на оптимална цена

Автор: ,
Daikin Comfora - естественият избор за уютен дом на оптимална цена

Новите климатици Daikin Comfora комбинират високи технически стандарти с изчистена визия, подходяща за модерния интериор на дома ви. Изберете климатик с дискретен външен вид, отговарящ на всички стандарти за ефективност.

• Серията климатици Daikin Comfora е подходяща за всички климатични условия. За страна като България, където лятото е жежко, а зимата сурова - това е правилният избор!

До А++ енергиен клас в режим на охлаждане и отопление.

24-часов таймер за поддържане на перфектен климат в помещението.

• Daikin Comfora се отличава с компактен и дискретен дизайн.

• Daikin Comfora предлага висока степен на сигурност и модерни защити. Не се притеснявайте от токовите удари, характерни за страната ни. Дори и да сте извън дома си, климатичната система ще се рестартира автоматично при оригинални настройки.

• Допълнителна опция за Daikin Online Controller. Спестете време и средства като контролирате климатичната система дистанционно.

Daikin Comfora са тихи, интелигентни и притежават богат набор от регулируеми настройки

Благодарение на вградения 24-часов таймер, климатиците могат да стартират в удобен, предварително избран от вас час от денонощието.

Daikin Comfora condo

За тех манияците е предвидена допълнителната опция Daikin Online Controller.
Ако оборудвате климатика си с нея ще можете да го контролирате отдалечено през специално фирмено приложение от всеки смартфон или таблет.

През Online Controller можете не само да стартирате или спирате климатика. Във ваш контрол е и настройка на желаната температура, режими и мониторинг на консумацията на енергия.

Daikin Comfora apartment

Daikin Comfora е климатик с енергиен клас до А++ в режим на охлаждане / отопление

Той използва хладилен агент R-32, който намалява намалява въздействието върху околната среда с 68% в сравнение с R-410A и води директно до по-ниска консумация на енергия. За най-ниско потребление активирайте специалния режим Econo.

Когато климатикът е поставен в режим готовност, текущата консумация се намалява с около 80%.

Daikin Comfora bedroom

Климатичните системи Daikin Comfora са умни

В нощен режим климатикът предотвратява прекомерното охлаждане или прегряване, а функцията за самодиагностика опростява поддръжката, като указва системни повреди или аномалии при работа.

За максимално бързо охлаждане / отопление е предвиден режимът Powerful Mode, а пък бутонът Silent намалява шума и подобрява качеството на съня ви.

Климатиците са екипирани със специални филтри за пречистване на въздуха, премахващи 97% от алергените. Така във всеки момент ще можете да дишате чист въздух!

Да притежаваш високотехнологичен климатик като Daikin Comfora не е лукс, а необходимост, когато се интересувате както от производителността на климатика, така и от начина по който изглежда.
Още статии и ревюта за климатици в SetCombG.com >>
 


Facebook
Facebook
RSS
RSS Review Feed
Google+
Google+