Ръководство в 11 стъпки за 11.11 - най-големите разпродажби в Китай

Автор: ,
Gearbest 11-11 Sale

GearBest е един от най-големите и реномирани китайски онлайн магазини.
Той предлага богата гама от техника на много добри цени. Особено интересно е пазаруването по време на разпродажбите.

По традиция, дните около 11 ноември са Черния Петък за Китай. Тогава се организират най-големите и интересни промоции в поднебесната империя и е най-подходящото време за покупки от китайски онлайн магазини.
Характерно за тези разпродажби е, че те са огромни, с най-различни активности в тях и човек трябва да е подготвен предварително за да знае къде и как да намери най-интересните оферти, които естествено свършват и най-бързо и изискват светкавична реакция.

Ръководство за 11.11 промоциите в GearBest през 2017 г.

1. Трябва да знаете, че промоциите се организират за 11.11, но обхващат значително по-дълъг период. Вече започнаха и реално ще продължат до края на ноември. Кулминацията им е на 11.11, но е много вероятно да намерите вашия продукт преди или след тази дата на страхотна цена. Така че, не чакайте конкретната дата, а следете и проверявайте непрекъснато.2. GearBest е наистина огромен магазин. Особено за нашите стандарти. Вижте едно сравнение на посещенията му спрямо тези на най-популярния БГ онлайн магазин EMAG:

GearBest traffic

GearBest има около 25 пъти повече потребители. Така че, ако сте се насочили към някоя от ключовите, предварително обявени оферти... преценете какви са шансовете ви да успеете да се вредите. Ако бройките са под 100..., успехът е почти като печалба от тотото.

Това не трябва да ви разочарова. Характерно за тези промоции е, че освен епични оферти като продажба на половин цена, в тях участват и множество други, които също са много изгодни, макар и не толкова гръмки и ви позволяват да закупите продукти на много ниски цени.3. Характерно за тази година, GearBest ще организира две паралелни промоционални кампании!
Едната на английската версия на сайта - посетете я >>.
Другата ще е на руската версия на сайта - посетете я >>.

GearBest 11-11 Sale

Двете разпродажби ще са напълно различни! С различни предложения, топ флаш сделки и различни часове, в които ще стартират най-интересните предложения.

Така че, следете и двата линка, а не само единия от тях. Към момента, английската промоция вече работи и има заредени продукти, скоро това ще стане и при руската.4. Структура на кампаниите в GearBest. Разпродажбите ще протекат в 3 етапа:
Етап 1 - от 1 до 7 ноември: Игри с подаръци и купони за отстъпка;
Етап 2 - от 8 до 12 ноември: Главна разпродажба;
Етап 3 - от 13 до 20 ноември: Финален акорд.5. Игри с награди.
• От 1-ви до 13-ти ноември, изпробвайте късмета си в игрите на GearBest. Ще ги намерите тук на английски и тук на руски език. Най-голямата награда, която можете да спечелите е страхотен скутер на Xiaomi!

GearBest 11-11 Prizes

• От 7-ми до 20-ти ноември пък можете да играете и печелите награди в други игри, които ще намерите на този адрес.6. Златни торби - изненади.
Интересни рискови предложения за любителите на силни усещания.
Имате възможност да купите златна торба с предварително обявена цена и неизвестно съдържание... Характерното е, че всички торби са много изгодни - продуктите в тях са на значително по-висока стойност от тази, която ще заплатите. Тръпката идва от това, че можете да искате нов смартфон, а да се окаже, че сте купили изключително изгодна моторна резачка за трева :) Има торби както за по долар, така и такива на 4-цифрени цени...
Покупките са без възможност за връщане - взимате и рискувате!7. Всички нови потребители автоматично получават отстъпка от $38. При покупка за $60 или повече, получавате подарък по избор на стойност $1.11. При покупка над $99, към него получавате още един подарък по избор с цена $11.11.9. Главната разпродажба от 8 до 12 ноември ще е организирана по познат начен - флаш разпродажби на определени продукти с лимитирано количество на супер цени.
Флаш сделките ще се обявяват в двете промоции - руската и английската по два пъти на ден - точно в 2 часа през нощта и в 18 часа привечер българско време.
Всяка вълна ще включва по 8 топ предложения. 4 от тях ще бъдат на половин цена, а бройките им ще бъдат само по 20!10. Сподели и спечели.
Направете поръчка и я споделете във Facebook, Twitter, Google+ или Reddit. Всеки ден от 1 до 13 ноември, по един щастливец от канал ще печели напълно безплатна поръчка - ще му бъде възстановена цялата сума, която е заплатил!
Подробности как точно да участвате ще намерите тук. Не подценявайте промоцията и изпробвайте късмета си - може пък вие да сте щастливеца.11. Паралелни промоции. Заедно с основната кампания, ще има активни и няколко други - не забравяйте да ги преглеждате периодично:
ТОП брандове
One stop Shopping
Deals by Category
Xiaomi Hits
Това е. Голямата разпродажба започва, следвайте ръководството ни от 11 точки за да се ориентирате бързо в джунглата от предложения. Успех с покупките :)
 
Facebook
Facebook
RSS
RSS Review Feed
Google+
Google+