Panasonic примамва фотоентусиастите с DSLM LUMIX DMC-GX7

г. 15:21 ч.
Panasonic примамва фотоентусиастите с DSLM LUMIX DMC-GX7

Днес във Вайсбаден, Германия Panasonic представи LUMIX DMC-GX7, стилен нов модел от първокачествената серия безогледални (DSLM) фотоапарати. LUMIX DMC-GX7 е идеалното попълнение за всеки любител на фотографията, като предоставя отлично качество на картината, дори и при ниска осветеност; ръчните и творческите настройки ви позволяват да изразите себе си чрез вашите снимки и видео. А първият в света вграден, въртящ се на 90 градуса визьор на безогледален апарат позволява на всеки да направи перфектната снимка от всякакъв ъгъл.
Новият LUMIX DMC-GX7 е висок клас апарат, както от гледна точка на дизайна, така и като качество. Освен ретро дизайна, фотоапаратът може да се похвали с идеално качество на картината като постига идеалния баланс на 16 мегапикселов дигитален MOS сензор и Venus Engine image processor, който ви позволява да постигнете зашеметяващи резултати дори при ниска осветеност.
LUMIX DMC-GX7 съчетава новоразработен 16 мегапикселов дигитален Live MOS сензор, който позволява снимки на висока резолюция с минимален шум. Сензорът на фотоапарата достига по-висока наситеност на светлината от другите модели LUMIX поради оптимизираната пикселова архитектура с намалени крайни зонии разширена зона за получаване на светлина, като така се получава по-добра чувствителност и динамичен обхват. Камерата поддържа видеозапис Full HD 1920 x 1080, 50p в AVCHD Progressive и MP4 със стерео звук и функция за намаляване на шума от вятър.

Panasonic LUMIX DMC-GX7 осигурява редица предимства:
- Високоскоростен прецизен автофокус (AF): Бързият автофокус (около 0.06 секунди), означава че можете да снимате бързо движещи се обекти ясно и точно.
- Тъч автофокус (AF) и експозиция (AE): позволява ви да настроите фокуса и експозицията директно върху монитора, само с едно докосване, дори когато използвате LVF.
- AF Tracking: Тъч автофокусът (AF) в режим на запис на видео ви позволява да настроите фокуса с едно докосване, докато фокусното проследяване (AF Tracking) позволява фокусът да остане върху обекта или лицето, независимо че той се движи наоколо.
- Pin-point AF и увеличение: гъвкавостта на pin-point AF е подобрена още повече, като ви позволява да настроите увеличението от 3x до 10x пъти в градиенти от 0.1x, докато One-shot AF означава, че можете да използвате овтофокуса, дори и в режим на ръчни настройки на фокуса (MF), за да направите груб фокус върху обекта и след това да се върнете на ръчните настройки на фокуса за по-фини настройки.
- Focus Peaking: за още по-практичен контрол, DMC-GX7 включва и функцията връхна точка на фокуса, която показва най-добрия фокус при MF и AF+MF. Нивото му може да бъде настроено от високо до ниско, а след това може да се избере из цвят, който да изпъква на целия фон. На опция „Високо“ цветовете са светло синьо, жълто и зелено, а на „Ниско“ – могат да бъдат избрани синьо, оранжево или бяло
- Автофокус (AF) при ниска светлина: С подобрения автофокус (AF) при ниска светлина можете да се фокусирате върху обекти, които са в много слабо осветени ситуации, като под лунна светлина с водещия в индустрията -4EV.
- Интегрирана оптична стабилизация на образа: LUMIX DMC-GX7 е първият LUMIX с интегрирана оптична стабилизация на образа (O.I.S). Тя работи в допълнение към традиционно вградената в обектива O.I.S. система, която автоматично се избира от камерата или не, в зависимост от предпочитанията. За да приспособи вградената в апарата O.I.S. към нестабилизирани обективи фотографът може да настрои фокусното разстояние от 8 до 1000 мм. Тази функция е идеална за любителите на нестабилизирани и утвърдени лещи, но може да се използва с всеки не-стабилизиран обектив
- Въртящ се визьор: новият вграден, въртящ се на 90 градуса визьор може да се похвали с най-високата възможна резолюция с над 2.7 милиона точки и достига възпроизвеждане на цветовете до почти 100% точност, като се използва RGB системата на Adobe за референция2. Този визьор, заедно с 3-инчовия тъч-монитор, който също се накланя нагоре и надолу, означава, че вие имате свободата да композирате своята снимка, независимо от неудобствата на обкръжението ви, тъй като винаги можете да виждате какво снимате, независимо дали снимате от височината на кръста си, от земята или над главата. Междувременно сензорът за очите се включва и за почва да фокусира и вие няма да изпуснете перфектната снимка.
- Тъч контрол на монитора: Тъч контрол системата на новия широк 1040K-dot монитор с висока резолюция ви позволява веднага да фокусирате върху обекта само с едно докосване. В допълнение към това, отразяването на светлината от монитора е намалена драстично, благодарение на новия In Cell Touch LCD, който елиминира допълнителното отразяване.
- Тихо снимане: с опцията за тихо снимане, елиминира напълно звука при автоматично фокусиране, звуците на апарата и на затвора и така можете да направите своята идеална снимка, без да обезпокоите обекта.
- Скорост и стабилност: със скорост на затвора до 1/8000 можете да замразите времето или да използвате голяма бленда,, за да постигнете плитка дълбочина, дори и на ярка светлина.
- Burst shooting: високоскоростно с 5 кадъра в секунда за 16 МР или 40 кадъра в секунда, при използване на електронен затвор. - Интуитивни ръчни настройки: контролери на лицето и гърба на апарата правят ръчните настройки изключително интуитивни. В допълнение към 4-те функционални бутона, има и вграден таб с функционалности вътре в менюто, което означава, че общо 9 функции могат да бъдат използвани за настройване на фотоапарата според личните предпочитания.
- Творчески режими: DMC-GX7 притежава следните творчески режими: Creative Panorama, Time Lapse Shot, Stop Motion Animation и Clear Retouch – в допълнение на режима за творчески контрол, за да създаде общо 22 различни филтърни ефекта.
- Свързаност: Благодарение на технологията NFC (Near Field Communication) и Wi-Fi® свързаността на LUMIX DMC-GX7, вие можете да свържете фотопарата с вашия смартфон или таблет само с едно докосване, което ви позволава лесно да теглите и споделяте съдържание.

Корпусът на Panasonic Lumix DMC-GX7 е изработен от магнезиева сплав, а цената му в Европа ще е около 1000 евро.
      
Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини

Panasonic отново свива производството на телевизори

Panasonic отново свива производството на телевизори
Не им е лесно на японските производители в условията на жестока конкуренция. Досега коя ли японска фирма не преструктурира производството на телевизори...
 

Panasonic демонстрира 85-инчов тъчскрийн, 4K екран на CEATEC 2014

Panasonic демонстрира 85-инчов тъчскрийн, 4K екран на CEATEC 2014
Panasonic демонстрира най-големия капацитивен мултитъчскрийн дисплей в света...
 

Panasonic продава на Nokia част от телекомуникационния си бизнес

Panasonic продава бизнеса си със станции за мобилна връзка на Nokia през 2015...
 

Panasonic LUMIX DMC-FZ1000 - най-усъвършенствания компактен фотоапарат в света

Panasonic LUMIX DMC-FZ1000 - най-усъвършенствания компактен фотоапарат в света
Panasonic с анонс на първия в света фотоапарат с 1-инчов MOS сензор и 4K Video Recording...
 

5 години гаранция за телевизори от линията Smart VIERA 2014

5 години гаранция за телевизори от линията Smart VIERA 2014
Промоция от Panasonic - 5 години гаранция за линията Smart VIERA 2014 до края на юни...
 


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed