Нови Lumix фотоапарати от Panasonic

г. 14:41 ч.
Нови Lumix фотоапарати от Panasonic

Вчера Panasonic представи фотоапаратите LUMIX TZ55, SZ8 и LZ40.
TZ55 е джобен формат фотоапарат, който ви предлага качество на картината и гъвкавост да правите хубави снимки и Full HD видео навсякъде по света. LUMIX TZ55 е първият от серията LUMIX TZ на Panasonic, който съчетава въртящ се LCD екран, позволяващ да снимате от всякакъв ъгъл. С възможностите си за голямо увеличение, високо чувствителен 16.1 мегапикселов MOS сензор и Супер бърз авто фокус (AF), LUMIX TZ55 ви дава гъвкавостта да правите изключителни снимки и видео, където и да ви отведат вашите пътувания и да ги споделяте моментално през смартфон или таблет.
Камерата съчетава 16.1 мегапикселов MOS сензор, Venus Engine процесор, широкоъгълен 24 мм обектив, 20 пъти оптично увеличение и съвременна технология за оптична стабилизация.

Новият LUMIX LZ40 на Panasonic предлага голямо увеличение и възможност за снимане в широк ъгъл.
Камерата LZ40 съчетава изключително мощен, 42х оптичен зум и 22 мм широкоъгълен обектив, като позволява на амбициозните фотографи ново ниво на гъвкавост и изпълнение. Последното попълнение на Panasonic към фотоапаратите с високо увеличение има широк, 3-инчов 460K-точков LCD дисплей, с ясна видимост, дори в условия на ярка светлина.
Бутонът за видео позволява моментален старт на заснемане на динамично HD видео (1280 x 720p). С вградения оптичен стабилизатор на изображението, LZ40 позволява бързо превключване между снимки и заснемане на отдалечени обекти с чисти и ясни резултати по всяко време.

LUMIX SZ8 на Panasonic е тънък, стилен, с джобен размер и високо свързан дигитален компактен фотоапарат, който предлага широк набор от креативни функции и режими на снимане, за да придавате персоналност на снимките и видеото с лекота.
В режим iA (inteligent Auto), LUMIX SZ8 избира перфектните настройки автоматично за всяка ситуация, като предоставя впечатляващи, висококачествени снимки по всяко време. Апаратът може да се похвали и с 24 мм ултра широкоъгълен обектив с мощен 12х оптичен зум, като така ви дава нужното качество и гъвкавост да снимате във всякакви ситуации с впечатляващи детайли.
LUMIX SZ8 също така е снабден и с оптичен стабилизатор на изображението и отделен бутон за заснемане на видео, за незабавен старт на снимането. Фотоапаратът има вграден Wi-Fi, което прави споделянето на вашите снимки и видео лесно, както и дистанционно снимане чрез смартфон или таблет. Функцията за моментално споделяне, автоматично прехвърля данните от снимката към свързаните с апарата смарт устройства в момента на снимането, позволявайки ви да разглеждате и споделяте снимки с лекота.
          
Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини

Panasonic LUMIX DMC-FZ1000 - най-усъвършенствания компактен фотоапарат в света

Panasonic LUMIX DMC-FZ1000 - най-усъвършенствания компактен фотоапарат в света
Panasonic с анонс на първия в света фотоапарат с 1-инчов MOS сензор и 4K Video Recording...
 

Новият DSLM Panasonic LUMIX GH4 е изкушение за любителите на фотографията

Новият DSLM Panasonic LUMIX GH4 е изкушение за любителите на фотографията
LUMIX GH4 - нов DSLM фотоапарат от Panasonic...
 

100 години Leica

100 години Leica
Една от най-значимите компании в областта на фотоапаратите - Leica празнува 100 годишен юбилей тази година...
 

Поредни слухове за Tizen - ще го бъде, но в началото не при смартфоните

Поредни слухове за Tizen - ще го бъде, но в началото не при смартфоните
Tizen Association привлече 36 нови члена, очакват се първи продукти с операционната система...
 


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed