Microsoft представи официално 12-инчовия супер таблет Surface Pro 3

г. 09:47 ч.
Microsoft представи официално 12-инчовия супер таблет Surface Pro 3

Panos Panay, вицепрезидент на Microsot анонсира официално новото поколение таблети Surface Pro.
Както се и очакваше, екранът на новия Surface Pro 3 ще е с диагонал 12 инча и резолюция 2160 х 1440 пиксела. Това е най-тънкото устройство с Intel Core процесор на пазара - само 9.1 милиметра! Теглото също е оптимално - само 800 грама, което както не пропуснаха да отбележат от Microsoft е по-малко отколкото теглото на 13-инчовия MacBook Air.
Базовата версия на таблета Surface Pro 3 ще се предлага за $799 и е окомплектована с Intel Core i3 процесор, 4 GB RAM и 64 GB вградена флаш памет. Най-евтината версия с Intel Core i5 процесор, която има 4 GB RAM и 128 GB вградена флаш памет ще стува $999. Паметта може да се повиши на 8 GB / 256 GB срещу доплащане от $300.
Върховата, флагманска модификация на Surface Pro 3 ще включва Intel Core i7, 8 GB RAM и 512 GB вградена флаш памет ще се предлага за $1949 в САЩ.
Стандартното оборудване на таблета с възможности на лаптоп влизат две камери, по-добрата от които с резолюция 5 мегапиксела, Wi-Fi 802.11ac и Bluetooth 4.0 модули, стереоговорители, слот за microSD карта, USB 3.0 и Mini DisplayPort интерфейси.
Смущаващо е, че Surface Pro 3 е с активно вентилаторно охлаждане, но по думите на Microsoft, дизайнът включва вентилатор с голям диаметър и ниски обороти, така че шумът няма да е проблем.
В сравнение със стария модел Surface Pro 2, времето за автономна работа без презареждане е увеличено с 20%. Друго подобрение е вградената в таблета подпорка, с помощта на която можете да поставите джаджата почти хоризонтално под ъгъл до 150 градуса.
Какт всяко друго ново поколение таблети, и новият Microsoft Surface Pro 3 ще е съпътстван от множество полезни аксесоари:
Type Cover клавиатурата е със значително по-удобни бутони и по-голяма с 68% сензорна площадка от старата. Тя ще се предлага за $130. Новата писалка Surface Pen ще струва $50. А докинг станцията, включваща 3 USB 3.0 и 2 USB 2.0 порта, аудиоизход, RJ-45 мрежова карта и Mini DisplayPort, поддържащ UHD 4K е оценена на $200. Още аксесоари за нови супер таблет Surface Pro 3 - модул с мрежова карта - $40, допълнителна батерия - $80.
Продажбите на мощния таблет мечта започват още сега.
        
Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини

Alldocube / Cube Young Free X5 - 8-инчов таблет, мини компютър и телефон в едно

Alldocube / Cube Young Free X5 - 8-инчов таблет, мини компютър и телефон в едно
Cube Young Free X5 е отличен таблет с широка функционалност. Той има GPS, Bluetooth 4.0, вградено FM радио, 2 слота за СИМ карти, 3GB RAM, 8-ядрен процесор и 8-инчов дисплей с висока резолюция...
 

Lenovo P8 или Xiaomi Mi Pad 3 - кой таблет да изберем

Lenovo P8 или Xiaomi Mi Pad 3 - кой таблет да изберем
Основните предимства на Xiaomi Mi Pad 3 са по-качествен, метален корпус, по-голяма батерия, по-добър дизайн. Основните предимства на Lenovo P8 таблет са в разширената му функционалност. Таблетът има GPS модул. Също така е значително по-евтин...
 

Microsoft и Смартфоните - ще го бъде ли?

Microsoft и Смартфоните - ще го бъде ли?
Microsoft погребва Lumia смартфоните, очакваме новите Surface Phone...
 

Microsfoft купува SwiftKey за $250 милиона?

Microsfoft купува SwiftKey за $250 милиона?
Мултиплатформената виртуална клавиатура SwiftKey става притежание на Microsoft срещу сумата от четвърт милиард долара...
 

Microsoft подготвя калъф с вграден E Ink екран за смартфони

Microsoft подготвя калъф с вграден E Ink екран за смартфони
Microsoft Surface Phone може да получи калъф с вграден втори, E Ink екран...
 


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed