Symantec Backup Exec 2014 - мощен инструмент за запазване и възстановяване на критични данни

г. 10:33 ч.
Symantec Backup Exec 2014 - мощен инструмент за запазване и възстановяване на критични данни

Symantec пусна в началото на месеца на пазара софтуерния продукт Backup Exec 2014 – унифицирано, гъвкаво и мощно решение за бекъп и възстановяване на критичните за организациите данни, както за физически, така и за виртуални среди. Тази последна версия надгражда характеристиките и функционалностите на предишните версии на Backup Exec софтуера. Тя въвежда нова функционалност включваща до 100% по-бързо представяне при бекъпа и възстановяването на данни, интеграция с Windows Server 2012, оптимизирана визуализация при управлението на бекъп процесите, разширена поддръжка на облачната среда, както и безпроблемна миграция и възможности за ъпдейт.
Тази последна версия позволява на организациите лесно и ефективно да се справят с предизвикателствата при управлението на съвременната критична информация сред информационния бум, на който сме свидетели сега. Много компании предвиждат, че информационният им поток ще нараства главоломно през следващата година, като това свободно движение на данните създава големи възможности, но същевременно поставя и предизвикателства. Тежката и уморителна работа при определянето на това как да се съхраняват информация и активи сред различни платформи, като например виртуалните и физическите среди, в комбинация с разпространението на неструктурирани данни, намалението в ИТ бюджета и виртуализацията на сървърите, играят значителна роля по отношение начина, по който организациите се справят с бекъпа и възстановяването на данните. Традиционните методи не винаги посрещат нуждите и изискванията на съвременните ИТ отдели. Symantec дава възможност на организациите да се справят с предизвикателствата при бекъпа и възстановяването на данни, като предлага единно решение, което управлява сложната смес (съвкупност) от данни от различни среди и позволява на организациите да отделят по-малко време за ИТ поддръжка и повече време за иновации.
Основните преимущества на Backup Exec 2014 включват:
- Гъвкавост: Предпазва смесените виртуални и физически среди посредством единно решение, което извършва бекъп към всяко устройство за съхранение и постига бързо, ефективно и гъвкаво възстановяване. - Повишена производителност: Осигурява до 100% по-бърз и по-надежден бекъп и дедупликация, включително и бекъп на данни от VMware и Hyper-V виртуални машини, сравнено с предишните версии на софтуера.
- Поддръжка на Windows Server 2012 и 2012 R2: Поддържа Windows Server 2012 и Windows Server 2012 R2.
- Ясна видимост при бекъп процесите: Монтиторингът на статуса при бекъпа с единна визия се завръща. ИТ администраторите могат да пестят време и да опростят процеса по управлението на бекъп-а на множество сървъри чрез създаването на един-единствен бекъп процес.
- Опростен ъпгрейд/миграционен процес: Традиционните, сложни и специфични решения за бекъп и възстановяване на данни могат в дадени случаи да са неефективни, изискващи време и скъпи за управление. Чрез своите интуитивни настройки и прегледни детайлни интерфейси, Backup Exec 2014 е лесен за внедряване, ползване и управление – независимо дали се ъпгрейдва от предна версия или се преминава от алтернативно решение към него.
          
Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини

Съхранение на важна информация с Comodo BackUp, версия 4.1.4.0

Нова версия на Comodo BackUp - версия 4.1.4.0...
 

Създаване на резервни копия с FBackup, версия 4.5.236

Създаване на резервни копия с FBackup, версия 4.5.236
FBackup е безплатен софтуер, с който можете да правите копия на важната информация...
 

Проследете трафика с BWMeter, версия 5.4.0

Проследете трафика с BWMeter, версия 5.4.0
BWMeter контролира скоростта на download / upload от компютъра ви...
 

Европейски оператори са притискани да намалят роуминг таксите за данни

Европейски оператори са притискани да намалят роуминг таксите за данни
Vodafone първи свалиха гарда и обявиха, че ще свалят драстично таксите за данни при роуминг...
 


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed