ASUSPRO - интересни нови бизнес лаптопи от Asus

г. 09:10 ч.
ASUSPRO - интересни нови бизнес лаптопи от Asus

Интересни модели лаптопи за бизнеса показа Asus по време на изложбата Computex 2014.
Нотбукът ASUSPRO B551 съответсва на военния стандарт за защитеност US MIL-STD 810G. Лаптопът е оборудван със система за защита на паметта от сътресения и устойчива на заливане с течности клавиатура.
ASUSPRO B551 е с 15.6-инчов IPS екран, който се предлага в две модификации - с HD или Full HD разделителна способност. Капакът на екрана е направен от лек и здрав въглероден материал.
Лаптопът идва с TPM чип за съхранение на зашифровани данни, дактилоскопичен датчик за пръстови отпечатъци и смарт карта. Важна подробност е, че освен стандратните за лаптопите Wi-Fi и Bluettoth модули, ASUSPRO B551 има и 4G LTE функционалност.
По отношение на техническите характеристики -Asus ще предлага различни модификации на модела - Intel Haswell Core i5 и i7, процесори, до 16 GB DDR3 RAM, SSD до 256 GB или SSHD 500 + 8 GB или HDD 1 TB. Видеоускорителят е дискретен, макар и не особено мощен - NVIDIA GeForce 840M, но това все пак е бизнес нотбук и графичната мощ не е от първостепенна важност.
Дебелината на лаптопа ASUSPRO B551 не надвишава 26 милиметра, а теглото му е около 2.2 кг, което за подобен клас защитена машина е повече от добре.
Истинска находка за сървременния Рамбо :).
Друго подобно предложение е лаптопът ASUSPRO BU201. Той отговаря на гореописаните характеристики и възможности, но екранът му е 12.5-инчов, Full HD, видеокартата е вградена и няма оптично устройство. Тази машинка е значително по-компактна, а теглото й е само 1.35 кг. Подходяща е за Рамбовци от женски пол :).
Ако пък търсите среден по големина и тегло модел, притежаващ гореизброените защити, Asus ви предлага ASUSPRO BU401. Този лаптоп е с 14-инчов HD+ екран, видеоускорител nVidia GeForce 730M и много яка батерия с капацитет 6840 mAh.
Теглото на ASUSPRO BU401 е 1.64 кг, а дебелината му не превишава 19.8 мм в никоя част на корпуса.
              
Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини

Охладители за лаптопи - задължение през лятото

Охладители за лаптопи - задължение през лятото
Охладителната поставка за лаптоп - защо да купим и колко струват...
 

Лаптопите Lenovo Ideapad идват с нови серии в България

Лаптопите Lenovo Ideapad идват с нови серии в България
Новите Lenovo IdeaPad лаптопи се очакват да са налични за продажби в България през август 2017 г....
 

ASUS ZenFone Zoom ZX551ML - 3х оптично увеличение и отлична изработка

ASUS ZenFone Zoom ZX551ML - 3х оптично увеличение и отлична изработка
ASUS ZenFone е премиум смартфон, създаден с добре подбрани, качествени материали. Гърбът му с големия обектив на камерата, направен от естествена кожа е уникален и запомнящ се...
 

ASUS ZenFone 2 - топ смартфон с 4GB RAM само за $116.50

ASUS ZenFone 2 - топ смартфон с 4GB RAM само за $116.50
ASUS ZenFone 2 ZE551ML е с отлично качество на изработка и използвани материали. Хардуерната му платформа е подходяща за всички приложения и игри, основната камера също е на ниво. Това е най-доброто предложение за смартфон с цена под 300 лева....
 

ASUS смартфони с намалени цени

ASUS смартфони с намалени цени
Разпродажба на Asus смартфони - ASUS ZenFone 2, ASUS ZenFone Selfie, ASUS Zenfone Max Pro, ASUS Zenfone Pegasus 3, ASUS ZenFone Zoom...
 


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed
Google+
Google+