Panasonic LUMIX DMC-FZ1000 - най-усъвършенствания компактен фотоапарат в света

г. 16:40 ч.
Panasonic LUMIX DMC-FZ1000 - най-усъвършенствания компактен фотоапарат в света

Panasonic представи първия в света фотоапарат 4K Video Recording Premium Bridge Camera с 1-инчов MOS сензор.
LUMIX DMC-FZ1000 се отличава с 4K (QFHD 4K: 3840x2160, до 25fps (PAL) в MP4) видеозапис за първи път в дигитален компактен фотоапарат. Това позволява на потребителя да експериментира с новаторската функция на Panasonic за изрязване на 8MP еквивалентен образ в 4Kвидео кадри.
Panasonic LUMIX DMC-FZ1000 разполага с новоразработен 20.1MP 1-инчов с висока чувствителност MOS сензор приблизително четири пъти по-голям от 1/2.3-инчовите сензори познати в по-голямата част подобни фотоапарати.
Фотоапаратът се възползва от дългогодишното асоциациирране на Panasonic с LEICA. Яркият DC VARIO-ELMARIT обектив с 16x оптично увеличение е преминал през строги тестове LEICA, за да осигури на устройството изключително оптично качество за всяка една снимка и видео. LUMIX DMC-FZ1000 е в състояние да потисне широкоъгълните изкривявания в краищата и да минимизира хроматичната аберация . Освен това, светлият отвор на фотоапаратите от висок клас F2.8-F4.0 помага да получите увеличени снимки, без обичайния проблем замъгляване. С фиксиран 16x LEICA DC VARIO-ELMARIT обектив (еквивалент на 35 мм фотоапарат: 25-400 mm), потребителите не трябва да носят безброй лещи и аксесоари, което е предимство и прави трудните точки, малко по-лесни за достигане.
Всички нови процесори Venus Engine на Panasonic драстично подобряват съществуващите нива на оптична чувствителност, разделителна способност, градация и възпроизвеждане на цветовете, за да уловят изображения и видео по-точно и автентично, отколкото всеки друг фотоапарат днес. Новият филтър прелива сполучливо всеки нежелан шум в изображението, създавайки повече природни картини, както и нов филтър на блендата обработва най-фините детайли, като косата и тена на кожата, при по-висок диапазон от честоти, като гарантира, че снимките и видеоклиповете включват най-много фини елементи на всеки кадър. Venus Engine също оказва голямо влияние върху възпроизвеждане на цветовете - нюанс, наситеност и яркост са разделени в 16-оси за фини корекции и точна преценка на всеки един цвят в кадъра.
Panasonic LUMIX DMC-FZ1000 идва с нова и подобрена функция AF, задвижвана от система с линеен мотор и дълбочина от Defocus технологията на Panasonic, фотоапаратът постига фокус скорости, които са 275% по-бързи от LUMIX DMC-FZ200 и от по-голямата част от конвенционалните мостови модели. С 0,09 секунди фокус в широкоекранен режим и 0.17 сек фокус в теле-режим, когато използвате Live View Finder (LVF), дори и най-бързо движещите се обекти може се хванат с ненадмината точност и прецизност.
Набор от филтри осигурява пълен творчески контрол, така че потребителите да могат да споделят своите творения с допълнителна специална обработка. LUMIX DMC-FZ1000 включва 22 различни филтри, от Sepia и High Dynamic до Soft Focus и Miniature Effect. След като е хванал перфектното изображение, LUMIX DMC-FZ1000 има различни възможности за свързване, за да споделяте с приятели и семейството си. Фотоапаратът има интегрирана Wi-Fi свързаност с NFC технология, за да предложи най-гъвкавия опит за снимане, както и споделянето на образ на мига, дори когато сте далеч от дома. Нещо повече, с помощта на смартфон или таблет, потребителите могат отдалечено да следят две статични изображения и видео, както и да коригират увеличение, фокус, бленда и експозиция.
            
Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини

Toshiba Satellite Radius 12 - първият в света 12.5-инчов Ultra HD 4K хибриден лаптоп

Toshiba Satellite Radius 12 - първият в света 12.5-инчов Ultra HD 4K хибриден лаптоп
Toshiba Satellite Radius 12 е хибриден лаптоп, предлагащ безкомпромисна комбинация от гъвкавост, мобилност, производителност, Ultra HD 4K дисплей и най-новите екстри от Windows 10...
 

Panasonic отново свива производството на телевизори

Panasonic отново свива производството на телевизори
Не им е лесно на японските производители в условията на жестока конкуренция. Досега коя ли японска фирма не преструктурира производството на телевизори...
 

Dell Precision M3800 - 15-инчов бизнес лаптоп от висок клас

Dell Precision M3800 - 15-инчов бизнес лаптоп от висок клас
Dell анонсира нова, подобрена версия на бизнес лаптопа си Precision M3800. Самата компания определя продукта си като най-тънката и лека работна станция в света и първата с 4К дисплей....
 

Acer Aspire V Nitro Black Edition - мощен лаптоп с Ultra HD 4K екран

Acer Aspire V Nitro Black Edition - мощен лаптоп с Ultra HD 4K екран
Acer представи Aspire V Nitro Black Edition - мощен лаптоп с 4K екран...
 

4K мониторите стават приоритет за производителите

4K мониторите стават приоритет за производителите
Продажбите на монитори намалява, стойността и характеристиките им нарастват...
 


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed