Телерик организира първия си европейски хакатон с награди

г. 11:47 ч.

Телерик днес обяви награди в размер на над 24 000 лв. на своя първи европейски хакатон, който ще се проведе от 17 до 19 октомври в София. Разработчици и експерти с интерес към мобилните технологии от България и Европа ще разполагат с 48 часа да създадат следващото революционно приложение с помощта на платформата Telerik Platform, обединяваща в едно водещи инструменти за разработка на мобилни приложения в облака.
Достъпът до Telerik Hackathon е ограничен до първите 200 регистрации. Участниците, които за 2 дни разработят иновативни и лесни за използване мобилни приложения, ще се състезават за една от най-големите финансови награди, предоставяни на хакатон в ЦИЕ – 15 000 лв. за първо място.
Телерик ще предостави и награди за второ и трето място в размер съответно на 7500 лева и 1500 лева (хиляда долара). Всеки участник също ще получи безплатен едногодишен лиценз за Telerik Platform.
Регистрацията за Telerik Hackathon 2014 ще бъде отворена до 17 ч. на 15 октомври 2014 г. Участниците в хакатона трябва да са над 18 години и предварително да са се регистрирали за участие индивидуално или в екип от до 5 души.
Хакатонът ще се състои в централата на Телерик в София - бул. „Александър Малинов“ 31.
Победителите ще бъдат обявени в края на двудневния хакатон на 19 октомври в София.
      
Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини

Bye Bye Телерик

Bye Bye Телерик
Progress Software закупи Телерик АД...
 


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed