Абонатите на Microsoft Office 365 получават неограничено място в OneDrive

г. 10:21 ч.
Абонатите на Microsoft Office 365 получават неограничено място в OneDrive

През лятото на тази година Microsoft увеличи обема на свободното място, което може да се ползва в облачната среда OneDrive до 1 терабайт за всички клиенти с активен абонамент за Office 365.
А ето, че от края на октомври 2014 всички абонати на най-новия офис пакет на Microsoft вече ще разполагат с неограничено пространство в OneDrive без да заплащат допълнително за това! Това беше съобщено от вицепрезидента на OneDrive Chris Jones.
Бонусът се активира за плановете Home, Personal и University още сега, но корпоративните клиенти и планове ще трябва да изчакат до 2015 г за да получат неограничено място - към момента при тях продължава да действа лимита от 1 Терабайт на акаунт.
Да си припомним основните положения - Microsoft Office 365 е първия по рода си офис пакет на компанията, чийто лиценз се "наема" за определено време и принадлежи на съответен човек, а не се купува изцяло като е вързан за дадена машина. Полезното е, че един лиценз може да бъде ползван на повече от едно устройство без да се нарушават лицензионните политики.
Цените на различните планове можете да видите на този линк.
Най-подходящите за физически лица пакети, Office 365 Home и Office 365 Personal са със съответен месечен наем от 18.99лв / 13.99лв. При закупуване на едногодишен абонамент плащате 10 месечни такси, тоест, имате отстъпка от 2 месечни такси.
Източник: официален блог OneDrive
      
Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed