Apple ще пусне нов iPod плеър тази година?

г. 08:50 ч.
Apple ще пусне нов iPod плеър тази година?

Неочаквана информация се появи на Apple Insider - сайтът се е обрал до слухове, които показват, че се подготвя нов мултимедиен плеър Apple iPod touch. Тези устройства просто липсват в отчета на компанията за последното тримесечие, което показва, че продажбите им са нищожни. И това е напълно нормално - при бума на съвременния смартфон, преносимият мултимедиен плеър изглежда като едно скопено, недодялано устройство, лишено от функционалност.
За съжаление, не са споменати никакви технически детайли на новото поколение Apple iPod touch. Очаква се то да е оборудвано с еднокристална A6 или A7 платформа, вградена флаш памет максимално 128 GB, значително по-добра камера, отколкото в актуалния мултимедиен плеър на Apple. Специалистите очакват да няма промяна в големината на екрана и той да остане с диагонал 4 инча, а дизайнът на новите iPod-и ще е взаимстван от iPhone 6.
Не знам какво да кажа за новината - на първо четене, пускането на мултимедиен плеър звучи като провал, но... това все пак са фокусниците от Apple, които винаги успяват да извадят от торбата интересна функционалност, с която да привлекат клиенти за всеки свой нов продукт...
Източник: Apple Insider
  
Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини

Apple iPod nano 6G - истинска революция - все по-малко, но за повече пари

Apple iPod nano 6G - истинска революция - все по-малко, но за повече пари
Apple iPod nano 6G - без камера, без видео, с по-малък екран, но на същата цена...
 


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed