Промоциите на онлайн магазините са глътка свеж въздух в нетърпимите летни жеги

г. 17:14 ч.
Промоциите на онлайн магазините са глътка свеж въздух в нетърпимите летни жеги

Не знам за вас, но на мен температури от 30+ градуса не ми понасят и ме залепват за компютъра под приятната прохлада на климатика. Не на шега, една от най-успешните ми покупки през последните месеци бяха няколко качествени USB вентилаторчета на Xiaomi от китайски онлайн магазин за жълти стотинки. Преносимите прохладничета бързо станаха повод за завист и сред колеги, и сред приятели, че даже и в семейството ми :)
В поредния невъзможно горещ ден се захванах да проверя текущите промоции в Everbuying.net
Интересните оферти са разделени в 3 секции:
1. Първата е за феновете на Facebook и шерването. Сайтът предлага да шернете промо страницата му за да участвате в томбола, победителите от която ще бъдат изтеглени на 31 юли. Всички награди, които можете да спечелите са от топ бренда - Xiaomi:
Един щастливец ще получи смартфон Xiaomi Redmi 2 Pro, други 20 ще се облажат с Xiaomi Power Bank с капацитет 10000 mAh, а още 50 ще се сдобият с Xiaomi USB Led Light (поръчах си такава лампичка преди няколко седмици - много е яка, обявените 1.2 вата смея да твърдя, че са реални - свети много силно и е със страхотен дизайн).
Честно казано, рядко, да не кажа никога получавам нещо от подобни игри, но пък... единствено който не опита, със сигурност няма да е сред печелившите. Everbuying.net Facebook share ПП - за да се шерне промо страницата е необходимо да се направи регистрация в онлайн магазина, но процедурата отнема секунди и не е досадна.
2. Втората част от офертите е разпродажбата на смартфони и аксесоари за тях по брандове, които са разделени на 3 групи. Първата... вече е изпусната, била е до 20 юли, от 20 до 25 юли можете да огледате намаленията на Lenovo, Nubia и UleFone, а от 25 до 30 юли ще има промо оферти от марките Asus, Meizu и Doogee. За мен лично, най-интересни бяха смартфоните на Meizu, които влизат в разпродажба след няколко дни.
3. Третата група промоции е най-интересна - в нея се намират популярните тази година Flash sales. Какво означава този термин - магазинът пуска ограничен брой продукти, в случая с Everbuying по 50 бройки от всеки включен в разпродажбата смартфон на екстремно ниска цена. Да попаднеш на Флаш разпродажба винаги е интригуващо - в момента на фокус са 3 смартфона:
50 броя Ulefone Be Pro се предлагат за по $126
50 броя Lenovo S8 могат да се закупят за $135
50 броя Nubia Z9 Mini се предлагат за по $240
Веднага направих бърза проверка по други онлайн магазини - цените на смартфоните от Flash sales са наистина изгодни - с 10% или повече по-ниски.
Ами... това е, на мен продължава да ми е топло, в стаята няма климатик и разчитам на USB вентилаторчето ми :) Шернах страницата и си чакам наградата, а в това време ровя в смартфоните и се чудя дали е време жена ми да се обзаведе с нов :)
    
Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини

Разпродажба на смартфони в GearBest

Разпродажба на смартфони в GearBest
Пролетното почистване в GearBest започна. На сергията са извадени десетки модели смартфони с намалени цени. Вижте кои са най-интересните мобилни телефони с намалена цена....
 

Китайски смартфони на склад в Европа

Китайски смартфони на склад в Европа
Китайски смартфони от Европа, без данъци и с бърза доставка - Ulefone Armor, Uhans A101, Vernee Mars, Oukitel U13...
 

3 години GearBest - грандиозни промоции

3 години GearBest - грандиозни промоции
3-ият рожден ден на GearBest - топ промоциите ще продължат цяла седмица. Игри с награди, купони за намаления и флаш сделки очакват най-находчивите и бързи потребители...
 

ASUS смартфони с намалени цени

ASUS смартфони с намалени цени
Разпродажба на Asus смартфони - ASUS ZenFone 2, ASUS ZenFone Selfie, ASUS Zenfone Max Pro, ASUS Zenfone Pegasus 3, ASUS ZenFone Zoom...
 

Февруарски промоции на Oukitel смартфони

Февруарски промоции на Oukitel смартфони
Oukitel U20 Plus, Oukitel C5 Pro, Oukitel U13, Oukitel U15S, Oukitel U15 Pro и други смартфони на китайския производител - представяне и цени...
 


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed
Google+
Google+