Промоциите на онлайн магазините са глътка свеж въздух в нетърпимите летни жеги

г. 17:14 ч.
Промоциите на онлайн магазините са глътка свеж въздух в нетърпимите летни жеги

Не знам за вас, но на мен температури от 30+ градуса не ми понасят и ме залепват за компютъра под приятната прохлада на климатика. Не на шега, една от най-успешните ми покупки през последните месеци бяха няколко качествени USB вентилаторчета на Xiaomi от китайски онлайн магазин за жълти стотинки. Преносимите прохладничета бързо станаха повод за завист и сред колеги, и сред приятели, че даже и в семейството ми :)
В поредния невъзможно горещ ден се захванах да проверя текущите промоции в Everbuying.net
Интересните оферти са разделени в 3 секции:
1. Първата е за феновете на Facebook и шерването. Сайтът предлага да шернете промо страницата му за да участвате в томбола, победителите от която ще бъдат изтеглени на 31 юли. Всички награди, които можете да спечелите са от топ бренда - Xiaomi:
Един щастливец ще получи смартфон Xiaomi Redmi 2 Pro, други 20 ще се облажат с Xiaomi Power Bank с капацитет 10000 mAh, а още 50 ще се сдобият с Xiaomi USB Led Light (поръчах си такава лампичка преди няколко седмици - много е яка, обявените 1.2 вата смея да твърдя, че са реални - свети много силно и е със страхотен дизайн).
Честно казано, рядко, да не кажа никога получавам нещо от подобни игри, но пък... единствено който не опита, със сигурност няма да е сред печелившите. Everbuying.net Facebook share ПП - за да се шерне промо страницата е необходимо да се направи регистрация в онлайн магазина, но процедурата отнема секунди и не е досадна.
2. Втората част от офертите е разпродажбата на смартфони и аксесоари за тях по брандове, които са разделени на 3 групи. Първата... вече е изпусната, била е до 20 юли, от 20 до 25 юли можете да огледате намаленията на Lenovo, Nubia и UleFone, а от 25 до 30 юли ще има промо оферти от марките Asus, Meizu и Doogee. За мен лично, най-интересни бяха смартфоните на Meizu, които влизат в разпродажба след няколко дни.
3. Третата група промоции е най-интересна - в нея се намират популярните тази година Flash sales. Какво означава този термин - магазинът пуска ограничен брой продукти, в случая с Everbuying по 50 бройки от всеки включен в разпродажбата смартфон на екстремно ниска цена. Да попаднеш на Флаш разпродажба винаги е интригуващо - в момента на фокус са 3 смартфона:
50 броя Ulefone Be Pro се предлагат за по $126
50 броя Lenovo S8 могат да се закупят за $135
50 броя Nubia Z9 Mini се предлагат за по $240
Веднага направих бърза проверка по други онлайн магазини - цените на смартфоните от Flash sales са наистина изгодни - с 10% или повече по-ниски.
Ами... това е, на мен продължава да ми е топло, в стаята няма климатик и разчитам на USB вентилаторчето ми :) Шернах страницата и си чакам наградата, а в това време ровя в смартфоните и се чудя дали е време жена ми да се обзаведе с нов :)
    
Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини

Майска промоция на GearBest - хиляди намаления

Майска промоция на GearBest - хиляди намаления
Пролетни намаления в GearBest. Хиляди стоки на промоционални цени до края на седмицата. Xiaomi Redmi 5 и Redmi 5A...
 

Топ разпродажби на смартфони в GearBest до 9 април

Топ разпродажби на смартфони в GearBest до 9 април
Множество смартфони на намалени цени и кодове за отстъпка в GearBest по случай четвъртия рожден ден на онлайн магазина...
 

Промоции и Намаления по случай 4-тия рожден ден на GearBest

Промоции и Намаления по случай 4-тия рожден ден на GearBest
4-ият рожден ден на GearBest - топ промоциите ще продължат ot 20 март до 9 април. Игри с награди, купони за намаления и флаш сделки очакват най-находчивите и бързи потребители...
 

Промоции на смартфони по случай китайската нова година

Промоции на смартфони по случай китайската нова година
2018 Lunar New Year Android Smartphone Flash Sale - смартфони с намалени цени в GearBest...
 

Топ марки смартфони - разпродажба в GearBest

Топ марки смартфони - разпродажба в GearBest
Топ предложения за смартфони от Umidigi, Elephone, Oukitel, Meiigoo и други...
 


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed