Евтини, красиви, умни - най-добре продаваните смарт часовници

г. 11:54 ч.
Евтини, красиви, умни - най-добре продаваните смарт часовници

От година, смарт часовниците се опитват да станат неизменен аксесоар на модерното време. Дали успяват да го направят - по-скоро не.
Според мен, поради две основни причини - необходимостта от често зареждане на батерията и високата им цена.
С малките батерии засега не можем да се преборим, но високите цени ще са непознати на 15 септември, когато Everbuying организира разпродажба на умни часовници.

Mifone W15 smart watch

MIFONE W15 е бюджетен Bluetooth смарт часовник с 1.44-инчов дисплей, защитен от 2.5D закривено сапфирено стъкло. Часовникът разполага с 64 MB RAM и 128 MB ROM.
Благодарение на вградения Bluetooth модул, Mifone W15 може да се свързва със смартфон (Android и iOS) и да се използва за набиране на телефонни номера, преглед на контактите, показване на съобщения за разговори или дистанционно управление на музиката в мобилния телефон. Освен това, часовникът има функции за броене на крачки, запис на глас, аларма или хронометър.
Вградената батерия с капацитет 405 mAh осигурява според производителя около 208 часа автономна работа.
От 15 до 18 септември, можете да закупите MIFONE W15 на промоционална цена от $19.99.
Ако и това ви се струва много, можете да изпробвате късмета и бързината си - всеки ден, първата продадена за деня бройка ще е на цена от $9.99. За да успеете да я закупите, трябва точно в 12 часа българско време в периода 15 - 18 септември да направите своята заявка.

Ulefone uWear smart watch

Ulefone uWear е смарт часовник с метален корпус и защита от намокряне, съвместим с Android и iOS смартфони.
Той е оборудван с 1.44-инчов дисплей, защитен с извито 2.5D стъкло, 32 MB RAM, 32 MB ROM, Bluetooth 4.0 модул, батерия с капацитет 220 mAh и корпус от стомана. Часовникът идва със защита от намокряне, покриваща стандарта IP65.
Функции, поддържани от Ulefone uWear - Phonebook, Phone call reminder, Message reminder, Sedentary reminder, Pedometer, Sleep monitor, Camera remote, Music remote, Alarm - със звънене или вибрация.
От 15 до 18 септември, можете да закупите Ulefone uWear за $22.99.
От 18 до 21 септември, цената му ще е $23.99
От 21 до 24 септември, Ulefone uWear ще струва $26.99

Zeblaze Crystal smart watch

Zeblaze Crystal MTK2502 е смарт часовник от по-висок клас, изработен от качествени материали и с повишена функционалност. (съвместим с Android и iOS смартфони)
Часовникът е оборудван с 1.54-инчов екран с резолюция 240х240 пиксела, защитен със огънато във всички посоки 3D single curved tempered стъкло с радиален дизайн.
Zeblaze Crystal има IP65 защита от вода, 64 MB RAM, 128 MB ROM, батерия с капацитет 280 mAh.
Най-интересната функционалност на умния часовник, която отсъства при другите предложения е измерването на сърдечен пулс.
Джаджата предлага и богат набор от други възможности - отговор на гласово повикване, набиране на телефонен номер, достъп до контактите на смартфона, съобщения за разговори, монитор за качеството на съня, следене на физическата активност, педометър, дистанционно управление на камерата и музиката, аларма, хронометър, календар и прогноза за времето. Каишката на часовника е от естествена кожа.
На 15 септември, в 12 часа на обяд, ограничен брой Zeblaze Crystal смарт часовници ще бъдат пуснати в продажба на промоционална цена от $54.99.

DZ09 smart watch

DZ09 е смарт часовник с функционалност на мобилен телефон. Джаджата има слот за своя собствена micro SIM карта (GSM850/900/1800/1900MHz) и може да набира и приема обаждания самостоятелно.
Часовникът е оборудван с 1.56-инчов екран с резолюция 240х240 пиксела, собствена 0.3-мегапикселова камера, слот за microSD карта с обем до 32 GB, Bluetooth v3.0 модул за връзка със смартфон (съвместим с Android телефони).
Батерията е с капацитет 380 mAh, което според производителя осигурява до 3 часа за разговори.
На 15 септември, в 12 часа на обяд, ограничен брой DZ09 смарт часовници ще бъдат пуснати в продажба на промоционална цена от $22.99.
        
Споделете тази новина:


Подобни новини

NO.1 F6 - IP68 смарт часовник с живот на батерията 50 дни

NO.1 F6 - IP68 смарт часовник с живот на батерията 50 дни
NO.1 F6 има вграден педометър, акселерометър, датчик за следене на пулса, функция за следене на съня и Bluetooth модул за връзка със смартфон. Това е отличен фитнес тракер с нотификации за събития и разнообразни възможности...
 

Mpow D6 - функционална смарт гривна за по-малко от 20 лева

Mpow D6 - функционална смарт гривна за по-малко от 20 лева
Mpow D6 е отлична смарт гривна с вграден Bluetooth модул за връзка със смартфон. Тя може да показва нотификации за събития, има вградени монитор на сърдечната дейност, монитор на качеството на съня, както е и добър помощник за тренировки с педометър...
 

NO.1 умни часовници - евтини и функционални

NO.1 умни часовници - евтини и функционални
NO.1 - китайска марка за смарт часовници с много модели с разнообразна функционалност, красив дизайн и много ниска цена...
 

Vphone S8 - най-малкият смартфон или просто грозен смарт часовник

Vphone S8 - най-малкият смартфон или просто грозен смарт часовник
Vphone S8 - китайски смарт часовник без каишка с вграден 2G модул и слот за СИМ карта...
 

SMA-R - красив умен часовник с метален корпус и кръгъл дисплей

SMA-R - красив умен часовник с метален корпус и кръгъл дисплей
SMA-R Smart Watch е красив умен часовник. Корпусът му е от здрав метал, предлага богата функционалност и удобно меню. Впечатление прави вграденият сензор, измерващ пулса ви...
 


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed