Ulefone uWear - Bluetooth smart watch за 40 лева

г. 19:06 ч.
Ulefone uWear - Bluetooth smart watch за 40 лева

Ulefone е един от най-активните китайски производители на смартфони през тази година. Напълно логично, компанията започва да обръща внимание и на аксесоарите за мобилни телефони.
Ulefone uWear е Smart Watch с Bluetooth модул, съвместим както с Android, така и с iOS смартфони.

Корпусът на Ulefone uWear е изработен от 316L стомана, а 1.44-инчовият му екран с резолюция 128х128 пиксела е защитен с извито, 2.5D стъкло. Устойството покрива стандарта IP65, който предлага защита от намокряне.
Умният часовник е оборудван с Bluetooth 4.0 модул, 32 MB системна памет и 32 MB вградена флаш памет. Батерията му е с капацитет 220 mAh.

Ulefone uWear има сензори, чрез които може да работи в режим Pedometer, Sleep monitor или Sedentary reminder.
При Bluetooth свързване със смартфон, функционалността се разширява с възможност за настройка на аларма (чрез звук или вибрация - настройка до 5 едновременни аларми), преглед на телефонната книга и напомняния за пропуснати обаждания или получени съобщения. Удобно можете да проследявате активността в Email кутиите или съобщенията от онлайн месенджърите.
С помощта на Ulefone uWear можете да управлявате от разстояние камерата или музиката в свързаното към него устройство.
Часовникът е придружен от апликейшън (за Android или iOS), който дава достъп до всичките му функции директно от смартфона.

Ulefone uWear 316L case

Батерията на Ulefone uWear е с капацитет 220 mAh, който според производителя осигурява до 7 дни функциониране без презареждане.
Каишката е изработена от fluoroelastomer - специална антиалергична синтетична гума, издържлива на високи температури и много здрава. От същия материал е изработена и каишката на Apple Watch.
Размерите на умния часовник са 38 х 42 х 10 мм - дисплей + безел. Това го прави подходящ габарит както за мъже, така и за дами.
Каишката е подходяща за китки с обиколка от 16 до 21 сантиметра.
Теглото е много комфортно за постоянна употреба - само 45 грама.

Ако използвате код за намаление Uwear можете да закупите Ulefone uWear на промоционална цена от $22.99. Умният часовник е много евтин, така че при поръчка няма да минава през митница, а ще го получите директно на адреса си, без допълнителни такси. Тоест, крайната му цена ще ви излезе около 40 лева.

Трябва ли ви smartwatch?
Не знам, тези устройства тепърва навлизат масово в ежедневието ни и е трудно да се направи общовалиден извод.
За щастие, цените им са толкова ниски, че всеки може да отдели 40-ина лева за поръчка, да си купи умен часовник и сам за себе си да прецени - е ли подобно устройство удобно за него, дава ли му допълнителна функционалност или не.

Ulefone uWear iP65

Ако сте от изследователите, които обичат новото и си закупите умен часовник, моля, споделете впечатленията си от функционалността му в темата ни за smartwatch във форума.
            
Споделете тази новина:


Подобни новини

NO.1 F6 - IP68 смарт часовник с живот на батерията 50 дни

NO.1 F6 - IP68 смарт часовник с живот на батерията 50 дни
NO.1 F6 има вграден педометър, акселерометър, датчик за следене на пулса, функция за следене на съня и Bluetooth модул за връзка със смартфон. Това е отличен фитнес тракер с нотификации за събития и разнообразни възможности...
 

Ulefone Power 3 - смартфон с 6080 mAh батерия, 6GB RAM, 4 камери и нов процесор

Ulefone Power 3 - смартфон с 6080 mAh батерия, 6GB RAM, 4 камери и нов процесор
Ulefone Power 3 е впечатляващ смартфон с огромна батерия, богата функционалност и мощна хардуерна платформа. Камерите обещават добро качество за средния клас. Изработката е на добро ниво, Gorilla Glass 4 стъклото гарантира минимални надрасквания...
 

Mpow D6 - функционална смарт гривна за по-малко от 20 лева

Mpow D6 - функционална смарт гривна за по-малко от 20 лева
Mpow D6 е отлична смарт гривна с вграден Bluetooth модул за връзка със смартфон. Тя може да показва нотификации за събития, има вградени монитор на сърдечната дейност, монитор на качеството на съня, както е и добър помощник за тренировки с педометър...
 

Ulefone T1 - мощен смартфон, с 6GB RAM, 8-ядрен процесор и двойна 16Mpx камера

Ulefone T1 - мощен смартфон, с 6GB RAM, 8-ядрен процесор и двойна 16Mpx камера
Ulefone T1 е много бърз смартфон, един от малкото модели на пазара с цели 6GB RAM. Той има красив, изчистен метален корпус, добра двойна камера, батерия със сериозен капацитет и поддръжка на 9V/2A бърз заряд...
 

Ulefone Mix - безрамков дизайн, двойна камера, 4GB RAM и 64GB ROM

Ulefone Mix - безрамков дизайн, двойна камера, 4GB RAM и 64GB ROM
Ulefone Mix е красив и компактен. Той има добър 8-ядрен процесор, а голямото количество вградена RAM памет го прави пъргав. Sony IMX258 камерата предлага добро качество за този ценови клас. Сериозен кандидат за избор на смартфон в класа до 300 лв....
 


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed