Ulefone uWear - Bluetooth smart watch за 40 лева

г. 19:06 ч.
Ulefone uWear - Bluetooth smart watch за 40 лева

Ulefone е един от най-активните китайски производители на смартфони през тази година. Напълно логично, компанията започва да обръща внимание и на аксесоарите за мобилни телефони.
Ulefone uWear е Smart Watch с Bluetooth модул, съвместим както с Android, така и с iOS смартфони.

Корпусът на Ulefone uWear е изработен от 316L стомана, а 1.44-инчовият му екран с резолюция 128х128 пиксела е защитен с извито, 2.5D стъкло. Устойството покрива стандарта IP65, който предлага защита от намокряне.
Умният часовник е оборудван с Bluetooth 4.0 модул, 32 MB системна памет и 32 MB вградена флаш памет. Батерията му е с капацитет 220 mAh.

Ulefone uWear има сензори, чрез които може да работи в режим Pedometer, Sleep monitor или Sedentary reminder.
При Bluetooth свързване със смартфон, функционалността се разширява с възможност за настройка на аларма (чрез звук или вибрация - настройка до 5 едновременни аларми), преглед на телефонната книга и напомняния за пропуснати обаждания или получени съобщения. Удобно можете да проследявате активността в Email кутиите или съобщенията от онлайн месенджърите.
С помощта на Ulefone uWear можете да управлявате от разстояние камерата или музиката в свързаното към него устройство.
Часовникът е придружен от апликейшън (за Android или iOS), който дава достъп до всичките му функции директно от смартфона.

Ulefone uWear 316L case

Батерията на Ulefone uWear е с капацитет 220 mAh, който според производителя осигурява до 7 дни функциониране без презареждане.
Каишката е изработена от fluoroelastomer - специална антиалергична синтетична гума, издържлива на високи температури и много здрава. От същия материал е изработена и каишката на Apple Watch.
Размерите на умния часовник са 38 х 42 х 10 мм - дисплей + безел. Това го прави подходящ габарит както за мъже, така и за дами.
Каишката е подходяща за китки с обиколка от 16 до 21 сантиметра.
Теглото е много комфортно за постоянна употреба - само 45 грама.

Ако използвате код за намаление Uwear можете да закупите Ulefone uWear на промоционална цена от $22.99. Умният часовник е много евтин, така че при поръчка няма да минава през митница, а ще го получите директно на адреса си, без допълнителни такси. Тоест, крайната му цена ще ви излезе около 40 лева.

Трябва ли ви smartwatch?
Не знам, тези устройства тепърва навлизат масово в ежедневието ни и е трудно да се направи общовалиден извод.
За щастие, цените им са толкова ниски, че всеки може да отдели 40-ина лева за поръчка, да си купи умен часовник и сам за себе си да прецени - е ли подобно устройство удобно за него, дава ли му допълнителна функционалност или не.

Ulefone uWear iP65

Ако сте от изследователите, които обичат новото и си закупите умен часовник, моля, споделете впечатленията си от функционалността му в темата ни за smartwatch във форума.
            
Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини

Ulefone Gemini Pro - мощен смартфон с отлична двойна Sony камера

Ulefone Gemini Pro - мощен смартфон с отлична двойна Sony камера
Ulefone Gemini Pro има мощен хардуер, OGS Full HD дисплей, голяма батерия с бърз заряд, Android 7, здрав корпус от метал и Gorilla Glass 3. Двойната камера, с два Sony IMX258 сензора - монохромен и цветен обещава качествени снимки при всякакви условия...
 

NO.1 умни часовници - евтини и функционални

NO.1 умни часовници - евтини и функционални
NO.1 - китайска марка за смарт часовници с много модели с разнообразна функционалност, красив дизайн и много ниска цена...
 

Ulefone Power 2 - огромна 6050mAh батерия, метален корпус, 4GB RAM и добри характеристики

Ulefone Power 2 - огромна 6050mAh батерия, метален корпус, 4GB RAM и добри характеристики
Ulefone Power 2 е впечатляващ смартфон, в който ключов елемент е огромната батерия с капацитет 6050mAh. Моделът привлича внимание и с мощен, 8-ядрен процесор, 4GB RAM, 64GB ROM, Android 7 и качествен корпус, изработен от метал и Gorilla Glass 3...
 

Ulefone Gemini - метален смартфон с 2 камери, Full HD екран и ниска цена

Ulefone Gemini - метален смартфон с 2 камери, Full HD екран и ниска цена
Ulefone Gemini е интересен смартфон с елегантен дизайн и качествен корпус от Gorilla Glass и метал. Конфигурацията с 2 задни камери дава възможност за фотографски експерименти на артистичните натури. Интригуващо предложение в ценови клас под 300 лв....
 

Ulefone Tiger - евтин смартфон с метален корпус и голяма батерия

Ulefone Tiger - евтин смартфон с метален корпус и голяма батерия
Ulefone Tiger е евтин смартфон с две сериозни достойнства. Първото от тях е качествения корпус от надраскан алуминий, а второто - голямата му батерия с капацитет 4200 mAh. Като хардуер, смартфонът е подготвен да се справя с ежедневните задачи...
 


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed
Google+
Google+