VKworld Stone V3 - брутално здрав телефон за екстремни условия

г. 05:30 ч.
VKworld Stone V3 - брутално здрав телефон за екстремни условия

Vkworld Stone V3 е здрав като камък мобилен телефон с огромна батерия и много подобрения. Моделът е подходящ както за професионалисти, работещи при неблагоприятни условия, така и за сървайвъри, обичащи приключенията.
Не се спирате пред предизвикателства? Разгледайте класацията на climbing carabiners

Vkworld Stone V3 Power

Мобилният телефон има само 2G модул - с него можете да извършвате гласови обаждания и да изпращате кратки текстови съобщения. За разлика от смартфоните, той не е подходящ за онлайн месенджъри, социални мрежи и интернет брауз.
За сметка на това, предлага нещо различно.
Батерията на Vkworld Stone V3 е с капацитет 5200 mAh.
Цифрата е впечатляваща и за смартфон, но не забравяйте, че това е друг клас устройство, потребяващо несравнимо по-малко енергия, така че тези 5200 милиампера изглеждат още по-внушително и осигуряват цял месец без презареждане.
Батерията може да се използва като пауър банка. Много интересно и удобно решение, което не съм виждал досега е вграждането освен на microUSB порт и на стандартен, пълноразмерен USB изход. Така че, зареждането на друго устройство от батерията на Stone V3 е наистина лесно и удобно.

Vkworld Stone V3 USB

VKworld Stone V3 покрива стандарт IP67. Той е защитен от проникване на прах, от удари и падане, от намокряне. Това не е всичко - според производителя, телефонът може да бъде потопен във вода за 30 минути без това да го повреди!

Vkworld Stone V3 water resistant

VKworld Stone V3 има вграден Bluetooth модул, чрез който можете да го ползвате с безжично хендс фрии. Добра новина е, че работи едновременно с 2 SIM карти, така че осигурявате максимално покритие на трудно достъпни места като ползвате SIM карти от 2 различни оператора.
Телефонът поддържа microSD карта с големина до 8GB, на която да заредите любимите си песни.
Както се очаква от екстремен телефон, той е оборудван с много силен външен високоговорител и мощно фенерче.
Има и камера с резолюция 1.3MPx.

Vkworld Stone V3 Speaker

Дисплеят на Vkworld Stone V3 е цветен, с диагонал 2.4 инча и резолюция 320х240 пиксела. Телефонът не поддържа интерфейс на български език, но това не е съществен проблем - има английски, руски, немски, испански френски и други.
Моделът поддържа GSM 850/900/1800/1900MHz честоти, така че освен в България можете да го ползвате и в други точки на света.

Vkworld Stone V3 light

Като приложения, Vkworld Stone V3 предлага най-необходимото - контакти, калкулатор, MP3 плеър, MP4/3GP видео плеър, аларма, календар.
Размерите му са 132 х 60 х 23 милиметра, а теглото - 126 грама.

Vkworld Stone V3 dust

Цената на телефона е $39.89. Можете да закупите Vkworld Stone V3 в гумиран корпус, който е с три разцветки - изцяло черен или черен с оранжеви или армейско зелени елементи.
Наличен е в склад в Китай, а доставката му е безплатна.

Vkworld Stone V3 shatter resistant
Телефони VKWorld - новини и ревюта
Технически характеристики, цени, акценти на актуални модели китайски смартфони

Vkworld Stone V3

      
Споделете тази новина:


Подобни новини

VKworld T2 Plus - уникален сгъваем смартфон с 2 екрана

VKworld T2 Plus - уникален сгъваем смартфон с 2 екрана
VKworld T2 Plus комбинира перфектна изработка с висококачествени материали като естествена кожа и незабравим дизайн с 2 дисплея. Премиум излъчването контрастира с техническите характеристики, които са на бюджетно ниво...
 

VKworld S8 - 18:9 смартфон без рамки от 3 страни, с 16MPx двойна Sony камера и висока резолюция

VKworld S8 - 18:9 смартфон без рамки от 3 страни, с 16MPx двойна Sony камера и висока резолюция
VKworld S8 има 8-ядрен процесор, 4GB RAM и 64GB вградена флаш памет, дизайн без рамки от 3 страни, двойна Sony камера с 16MPx резолюция, 13Mpx селфи камера. Акцент в модела е качествения LG дисплей с висока резолюция и огромната, 5500 mAh батерия...
 

Vkworld Mix Plus - пореден безрамков смартфон на ниска цена

Vkworld Mix Plus - пореден безрамков смартфон на ниска цена
Vkworld Mix Plus е атрактивен смартфон със стъклен корпус и дизайн без рамки от три страни. Той е много компактен за размера на екрана си и е с 3GB RAM. Като недостатък могат да се отбележат посредствените му камери...
 

Vkworld T1 Plus Kratos - евтин смартфон с 6-инчов дисплей и алуминиев корпус

Vkworld T1 Plus Kratos - евтин смартфон с 6-инчов дисплей и алуминиев корпус
Vkworld T1 Plus е фаблет с голям, 6-инчов дисплей и цена под 250 лева. Той има здрав и красив корпус от алуминий, 2.5D Gorilla Glass защита на екрана и голяма батерия с капацитет 4300mAh...
 

VKworld T3 - бюджетен смартфон с 4G модул, 2GB RAM и 4-ядрен процесор

VKworld T3 - бюджетен смартфон с 4G модул, 2GB RAM и 4-ядрен процесор
VKWorld T3 е евтин смартфон със силен и ясен звук и вграден 4G / LTE модул. 4-ядрения процесор и 2-та GB RAM осигуряват пъргавина в ежедневните задачи...
 


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed