FIFINE W9 - часовник със смартфон

г. 07:42 ч.
FIFINE W9 - часовник със смартфон

Пазарът на смарт часовници е силно сегментиран в момента. От една страна, имаме много скъпи модели от топ брандове, от друга - китайски но нейм часовници за жълти стотинки със спорни характеристики.
Липсва среден клас, който да предлага добра функционалност и качествена изработка на приемлива цена.

FIFINE W9 IP65

FIFINE W9 е смарт часовник с богат набор от функции, който се опитва да запълни празната ниша на средния клас.
Джаджата е доста тежка - 92 грама и със сериозна дебелина от 18 милиметра - имайте предвид, че надали би била комфортна за нежна дамска ръка…
FIFINE W9 е оборудван с 1.54-инчов IPS дисплей с резолюция 240 х 240 пиксела, който е защитен от надраскване със сапфир стъкло. От дясната му страна се намират два метални бутона за управление, а между тях е разположена 5-мегапикселова камера.
От лявата страна виждаме два винта, които изпъкват от конструкцията - при отвиването им ще освободите планка, прикриваща слот, в който можете да сложите micro SIM карта.
SIM карта в часовник… звучи странно и наистина е така - освен умен часовник, FIFINE W9 е и пълноценен телефон, с който можете да приемате или извършвате гласови обаждания.
Той оперира в 2G/3G стандарт, като обхваща богата гама от честоти на 2G (GSM 850/900/1800/1900MHz ), и само 2100MHz за 3G. Тоест, часовникът ще работи коректно в 2G мрежи в България, както и на повечето места в 3G мрежите, но в по-малко населени области, където липсва 2100MHz 3G ще имате само 2G покритие.

FIFINE W9 SIM

Хардуерната платформа на FIFINE W9 е мощна за подобен клас устройства. Тя е базирана на двуядрен Mediatek MTK6572 процесор, 1GB RAM и 8GB вградена флаш памет. Интересно е, че въпреки миниатюрните размери, производителят е успял да намери място и за слот за microSD карта, така че можете да разширите вградения ROM с още 32GB.
Часовникът върши отлична работа като фитнес тракер. Вграденият качествен сензор измерва точно направените крачки, а приятно приложение калкулира изразходваните по време на упражнения калории. Има и вграден GPS приемник, който обогатява възможностите за следене на активността.
Вградената камера може да заснема както снимки, така и видео. Не препоръчвам да имате високи очаквания към нея - просто… имате камера.

FIFINE W9 Camera

Операционната система на FIFINE W9 е пълнофункционален Android 4.4 KitKat. Няма допълнителна оптимизация, така че, трудно можете да използвате пълните възможности на ОС на толкова малък екран…
Основната отличителна черта на смарт часовника е неговата батерия. Тя е с капацитет 600 mAh - около 2 пъти повече от общоприетото и може да осигури до 2 седмици употреба без презареждане.

Часовникът идва с красива верижка, изработена от качествена естествена кожа.
Можете да поръчате смарт часовника FIFINE W9 за $119.99.
Предлагат се модели в черен, кафеникав или червен цвят.
Той ще ви бъде изпратен с безплатна доставка от склад в Китай. При преминаване през митница, ще трябва да заплатите и 20% ДДС, така че крайната му цена ще ви излезе около 250 лева.

FIFINE W9 Leather

Fifine W9 е нещо повече от смарт часовник. Освен всички стандартни възможности на подобно устройство, той всъщност е и пълноценен телефон за гласова телефония. Дизайнът му е приятен (като изключим грубите винтове за SIM слота), а IP65 защитата от вода и прах го прави удобен за употреба в много ситуации.
Часовникът примамва с качествена кожена верижка и сапфир стъкло. Има добра синхронизация с Android телефони, поддръжка на множество приложения и здрава батерия.
Към недостатъците му може да причислим голямото тегло и дебелина, малкият екран, трудното поставяне на SIM карта и високата цена.


          
Споделете тази новина:


Подобни новини

Представиха смарт часовника Mobvoi TicWatch Pro 5 с живот на батерията до 45 дни и два екрана

Представиха смарт часовника Mobvoi TicWatch Pro 5 с живот на батерията до 45 дни и два екрана
Китайският производител на смарт аксесоари Mobvoi е известен със собствените си разработки в областта на проследяването на състоянието на потребителя...
 

NO.1 F6 - IP68 смарт часовник с живот на батерията 50 дни

NO.1 F6 - IP68 смарт часовник с живот на батерията 50 дни
NO.1 F6 има вграден педометър, акселерометър, датчик за следене на пулса, функция за следене на съня и Bluetooth модул за връзка със смартфон. Това е отличен фитнес тракер с нотификации за събития и разнообразни възможности...
 

Mpow D6 - функционална смарт гривна за по-малко от 20 лева

Mpow D6 - функционална смарт гривна за по-малко от 20 лева
Mpow D6 е отлична смарт гривна с вграден Bluetooth модул за връзка със смартфон. Тя може да показва нотификации за събития, има вградени монитор на сърдечната дейност, монитор на качеството на съня, както е и добър помощник за тренировки с педометър...
 

NO.1 умни часовници - евтини и функционални

NO.1 умни часовници - евтини и функционални
NO.1 - китайска марка за смарт часовници с много модели с разнообразна функционалност, красив дизайн и много ниска цена...
 

Vphone S8 - най-малкият смартфон или просто грозен смарт часовник

Vphone S8 - най-малкият смартфон или просто грозен смарт часовник
Vphone S8 - китайски смарт часовник без каишка с вграден 2G модул и слот за СИМ карта...
 


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed