Vivacom пуска 4G мрежа в София, Перник и Враца

г. 15:48 ч.
Vivacom пуска 4G мрежа в София, Перник и Враца

Днес, 9 май 2016 г., Виваком стартира тестово 4G мрежата си в София, Перник и Враца.
След около месец се очаква стариране на 4G покритие по Черноморието, включително градовете Варна, Бургас и курортите.
В средата на юни ще стартира мрежата в Пловдив и Русе, а до началото на септември тази година пълно покритие ще имат повече от 450 населени места, включително и 44-те най-големи града в цялата страна.

Специално за старта на новата технология, българският телеком подарява 4 000 МВ мобилен интернет на максимална скорост. Промоционалният пакет +4G Start ще се предлага напълно безплатно и ще е за всички клиенти, които вече имат 4G SIM карта или направят безплатната подмяна в магазините на Vivacom. Офертата е валидна до 30.06.3016 г., а пакетът с 4 000 МВ ще бъде с валидност 30 дни от датата на активация.

Всеки потребител който смени SIM картата си с 4G до 01.09.2016 ще има достъп до 4G мрежата независимо от тарифния си план.

Забележка: Виваком е единственият оператор, при който се налага смяна на SIM картата за да имате достъп до 4G / LTE мрежата. Аз съм с напълно нов SIM, взет преди 2 месеца, но след разговор с оператор се оказа, че трябва да го сменя...
На въпроса ми защо се налага подмяна на SIM карта, с какво услугата е по-различна от тази, активирана при другите оператори не получих адекватен отговор...
Така че - бягайте към офисите на Виваком да сменяме карти и тестваме мрежи.
Тема във форума за обсъждане на 4G / LTE мрежата на Виваком - споделете и вашите впечатления.
  
Споделете тази новина:


Подобни новини


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed