Смартфони за Свети Валентин от GearBest

г. 10:13 ч.
Смартфони за Свети Валентин от GearBest

Наближава Свети Валентин, празникът на влюбените, на хората, които държат на половинките си. Един добър повод да им подарите нов смартфон.
Един от най-големите китайски онлайн магазини - GearBest организира промоция за празника.
Смартфоните в нея са разделени в удобни секции. Най-отгоре ще намерите раздел за смартфони, които са на склад в Европа. Ако искате да зарадвате половинката си с подарък в близките десетина дни, това е секцията, която трябва да ползвате.

Ако закупите мобилен телефон, който е в европейски склад, то ще го получите в рамките на 7 работни дни и ще сте подготвени на точната дата. Освен това, ще получите закупения смартфон с куриер, директно на адреса ви и няма да дължите допълнителни данъци и такси.

GearBest EU Stock

Тук ще намерите редица интересни модели от 2016 година като Elephone S7, едно много добро копие на Samsung S7 с извит в двата края дисплей, мощен 10-ядрен процесор, 4GB RAM и 64GB вградена флаш памет.
Погледнете и предложенията на Vernee - Vernee Mars и Vernee Apollo Lite.

Любителите на големи батерии също имат своя фаворит от склада в Европа. Това е Oukitel K6000 - модерен, 8-ядрен смартфон с Android 6.0 Marshmallow, 3GB RAM, 32GB ROM и огромна батерия с капацитет 6000mAh!

Just arrived in GearBest

Ако бързата доставка не е приоритет от първостепенно значение, обърнете внимание и на секцията - Just Arrived - в нея ще намерите последните модели смартфони, които току що са влезли в китайския склад на търговеца.

Освен мобилни телефони, в рамките на кампанията можете да намерите също така смарт часовници и разнообразни мобилни аксесоари.
Посетете Sweet Valentine's Deals в GearBest и се запознайте с много интересни предложения.
Смартфони - новини и ревюта
Технически характеристики, цени, акценти на актуални модели китайски смартфони
        
Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини

Разпродажба на смартфони в GearBest

Разпродажба на смартфони в GearBest
Пролетното почистване в GearBest започна. На сергията са извадени десетки модели смартфони с намалени цени. Вижте кои са най-интересните мобилни телефони с намалена цена....
 

Китайски смартфони на склад в Европа

Китайски смартфони на склад в Европа
Китайски смартфони от Европа, без данъци и с бърза доставка - Ulefone Armor, Uhans A101, Vernee Mars, Oukitel U13...
 

3 години GearBest - грандиозни промоции

3 години GearBest - грандиозни промоции
3-ият рожден ден на GearBest - топ промоциите ще продължат цяла седмица. Игри с награди, купони за намаления и флаш сделки очакват най-находчивите и бързи потребители...
 

ASUS смартфони с намалени цени

ASUS смартфони с намалени цени
Разпродажба на Asus смартфони - ASUS ZenFone 2, ASUS ZenFone Selfie, ASUS Zenfone Max Pro, ASUS Zenfone Pegasus 3, ASUS ZenFone Zoom...
 

Февруарски промоции на Oukitel смартфони

Февруарски промоции на Oukitel смартфони
Oukitel U20 Plus, Oukitel C5 Pro, Oukitel U13, Oukitel U15S, Oukitel U15 Pro и други смартфони на китайския производител - представяне и цени...
 


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed
Google+
Google+