3 години GearBest - грандиозни промоции

г. 07:28 ч.
3 години GearBest - грандиозни промоции

GearBest е един от най-големите и реномирани китайски онлайн магазини. Само през ноември 2016 г, гигантът има над 120 милиона посещения и стотици хиляди поръчки. Немислими цифри за нашите стандарти.
Учудващо или не, този невероятен бум стана само за 3 години. И през следващите няколко дни, заедно, потребители и магазин ще празнуваме 3-ия рожден ден на GearBest.
Посетете промо страницата:

GearBest 3rd anniversary

GearBest отваря врати на 15 март 2014 година. Първата онлайн поръчка е направена от САЩ.
Магазинът е истински глобален лидер и обслужва над 180 страни по света. Най-голям Десктоп трафик има от Испания, а най-голям мобилен - от Италия.
Най-високата средна стойност на поръчка е в САЩ, най-скъпата единична поръчка е от Германия, а потребителите от Русия са направили най-много поръчки досега.
Магазинът има над 10 милиона регистрирани потребители, 13 склада в различни точки по света и предлага над 100 000 продукта!
Научете още интересни факти за GearBest и открийте тайните промо предложения

GeaBest 3Y

GearBest благодари на всички свои клиенти по възможно най-добрия начин - с грандиозна промоция с хиляди интересни предложения. Ето и основните секции:

Основна промоция

На този линк ще намерите страницата на основната промоция. Тя ще се развива във времето и съдържанието й ще се сменя динамично:
от 9 до 14 март ще намерите подгряващи предложения, които не са за изпускане. Намаленията стартират още в този период.
от 14 до 18 март, на същия адрес ще се развихри основната разпродажба с намаления до 70% в над 20 категории! Един хинт - страхотния лаптоп Xiaomi Air 12 ще може да се закупи от най-бързите само за $499.
Афтърпартито стартира на 20 март. И да сте си купили желаното, погледнете и тези предложения след 20-ти. Хиляди стоки на цени от $0.99 ще грабнат вниманието ни.

Горещи флаш сделки

От 9 до 20 март, ще намерите моментални разпродажби и горещи предложения за топ смартфони и други продукти в ограничени количества.
Предложенията стартират всеки ден, с 8 продукта, точно в 18 часа българско време - задължително дебнете, тук могат да се появят най-интересните оферти.

Юбилейни лотарии

GeaBest 3Y gift

Лотария с много награди очаква щастливите късметлии. Всеки потребител има право на 3 опита във всяка. Сред възможните печалби са редица интересни смартфони като Oukitel K6000 Pro, Vernee Apollo Lite, Ulefone Metal или прекрасния таблет Teclast X16 Plus.

Не печелите... Няма място за отчаяние - това е 3-ия рожден ден на GearBest - шансовете за подаръци са много. Изпробвайте късмета си в Празничната торта. Правилата са прости - събираш 8 свещички, печелиш подарък.

GeaBest 3Y cake

Доплати и Получи

Awesome Add-Ons е интересно предложение за всички, които направят поръчка за не по-малко от $60. С доплащане на $3.33 те ще могат да добавят към поръчката си допълнителен продукт със значително по-висока стойност.

GearBest шоу - пряк ефир

Присъединете се в битката на най-добрите влогъри - гледайте и гласувайте за най-доброто онлайн видео! По време на шоуто ще бъдат пуснати много интересни купони за намаления.

GeaBest 3Y coupon

3 години GearBest - купони за намаления

Какво е голямо промоционално събитие без множество купони с кодове за намаления... Избрали сте смартфон на UMI. Или умна джаджа на Xiaomi - задължително проверете, няма ли купон, даващ допълнителна отстъпка на този линк.
Честит Рожден Ден GearBest, потребителите сме нащрек и дебнем за интересни промоции на водещата страница.
      
Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини

12.12 - финална за годината разпродажба в GearBest

12.12 - финална за годината разпродажба в GearBest
Интересни оферти за смартфони на Xiaomi от GearBest...
 

Ръководство за Black Friday в GearBest

Ръководство за Black Friday в GearBest
Какви кампании и игри е подготвил GearBest за Black Friday. Детайлно ръководство какво и къде да очакваме...
 

Интересни модели смартфони с бърза и удобна поръчка от складове в Европа

Интересни модели смартфони с бърза и удобна поръчка от складове в Европа
Разчистване на европейски складове преди Black Friday. Интересни модели смартфони с атрактивни цени са достъпни за бързи и удобни поръчки в момента. Разгледайте ги!...
 

11.11 мина, промоциите на смартфони продължават

11.11 мина, промоциите на смартфони продължават
Топ предложения за смартфони от Xiaomi и VKworld...
 

Китайски смартфони на склад в Европа

Китайски смартфони на склад в Европа
Китайски смартфони от Европа, без данъци и с бърза доставка - Ulefone Power 2, Oukitel K6000 Plus, Oukitel U16 Max, Elephone S7...
 


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed
Google+
Google+