Zhiyun Smooth-Q - електронен стабилизатор за смартфони

г. 07:03 ч.
Zhiyun Smooth-Q - електронен стабилизатор за смартфони

С всяка изминала година, камерите на смартфоните стават все по-добри и по-добри.
Подобряват се сензорите, оптиката, топ моделите предлагат електронна или оптична стабилизация на изображението.

Но има нещо, което не се променя - начинът на снимане...
Без изключение, потребителите държат смартфона в ръка, докато заснемат видео клипове и снимки. И докато при статичните кадри, вградената стабилизация върши някаква работа, то при видеото положението е трагично.

Тук на помощ идват електронните стабилизатори, джаджи от първа необходимост за всеки запален влогър!
В момента е активна промоция в TomTop.
Можете да закупите Zhiyun Smooth-Q 3-Axis Handheld Gimbal Stabilizer само за 82.17 евро.

Zhiyun Smooth-Q 3-Axis Handheld Gimbal Stabilizer

Zhiyun Smooth-Q е един от най-добрите електронни стабилизатори на изображение, които можете да намерите на пазара.
В окомплектовката му ще намерите всичко необходимо - самият стабилизатор, щипка, на която можете да поставите произволен смартфон, удобна кутия, в която можете да го приберете при пренасяне, Micro USB кабел за зареждане.

Zhiyun Smooth-Q 3-Axis Handheld Gimbal Stabilizer packing

Zhiyun Smooth-Q е изработен от пластмаса. Въпреки това, той седи много стабилно в ръката.
Освен смартфон, на стабилизатора можете да закачите и GoPro екшън камера ако проявите малко творчество при захвата. (за целта може да се наложи да закупите допълнителен аксесоар - преходник - адаптер)

Щипката на Zhiyun Smooth-Q позволява да захванете смартфона в хоризонтално или вертикално положение. Настройката и баланса на 3-осния стабилизатор е много лесен. Вижте видео упътването по-долу:

Zhiyun Smooth-Q разполага с мощна вградена батерия с капацитет 26650 mAh.
Тя осигурява работоспособност без презареждане за около 12 часа видеозаснемане.
Интересна екстра е, че можете да използвате електронния стабилизатор и като Power Bank, от която да заредите смартфона си при необходимост.

Контролните бутони на Zhiyun Smooth-Q са разположени много удобно на дръжката на устройството. Разполагате с палец, чрез който можете да накланяте и завъртате спрямо дръжката.
Mode бутона ви позволява да избирате режим на снимане. Налични са 3 режима - “Full”, “Follow” и “Lock”.

Отлични възможности дава режима Lock, чрез който можете да заключите / фиксирате електронния стабилизатор спрямо някоя от трите оси. Много удобно, ако искате да снимате и държите непрекъснато в кадър ходещ до вас човек.

Zhiyun Smooth-Q 3-Axis Handheld Gimbal Stabilizer app

След като сте привързали смартфона към стабилизатора чрез Bluetooth връзка, за да започнете записа е необходимо да натиснете бутона Record. Чрез него можете да управлявате и увеличението - Zoom In / Out.

Zhiyun Smooth-Q разполага и с допълнителни контролни бутони. За да ги използвате трябва да инсталирате на смартфона ZY Play app за iOS или Zhiyun Assistant app за Android.
Програмата ви дава информация за текущото състояние, има множество настройки, калибриране и режим камера с опция - Проследяване на лице.

Zhiyun Smooth-Q colors

Можете да закупите електронния стабилизатор от TomTop.
Цената на Zhiyun Smooth-Q 3-Axis Handheld Gimbal Stabilizer е 82.17 евро.

Той е на склад и ще ви бъде изпратен с безплатна доставка от склад в Китай. При преминаване през митница ще трябва да заплатите 20% ДДС, така че, крайната му цена ще ви излезе около 195 лева.

Zhiyun Smooth-Q 3-Axis Handheld Gimbal Stabilizer motor

Zhiyun Smooth-Q се калибрира автоматично при включване

3-осната стабилизация работи отлично и осигурява стабилна картина и при сериозни сътресения като бягане, каране на колело. Моторите на стабилизатора работят напълно безшумно и са много бързи.

Zhiyun Smooth-Q е един от най-добрите електронни стабилизатори за смартфони, които ще намерите на пазара. За умерена цена, той предлага много екстри - възможност за хоризонтално / вертикално заснемане, яка батерия, осигуряваща 12 часа филмиране, богат набор от контроли.

Задължителен аксесоар за всеки запален влогър и не само - страхотно е да имаш възможност да заснемаш плавни, професионални видеота, независимо дали за публика или за забавление в семейството.
              
Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини

Xiaomi Mi A1 - перфектен смартфон с ниска цена и чист Android

Xiaomi Mi A1 - перфектен смартфон с ниска цена и чист Android
Xiaomi Mi A1 е солиден, вдъхващ доверие смартфон. Корпусът му е с перфектна сглобка. Хардуерната платформа е добре балансирана, а камерите са едни от най-добрите в този ценови клас. Android One сертификацията от Google гарантира навременни ъпдейти...
 

Leagoo M9 - евтин смартфон с 4 камери и 18:9 IPS дисплей

Leagoo M9 - евтин смартфон с 4 камери и 18:9 IPS дисплей
Leagoo M9 е бюджетен избор за всички, които искат максимално евтин смартфон с пълна функционалност. Моделът има немалко недостатъци като ниска резолюция на екрана и липса на 4G модул, но пък за цена от 100 - 120 лева не може да очакваме повече...
 

Blackview S6 - евтин смартфон с голяма батерия, двойна камера и 18:9 дисплей

Blackview S6 - евтин смартфон с голяма батерия, двойна камера и 18:9 дисплей
Blackview S6 е симпатичен смартфон с умерена цена под $100. Моделът има отлична батерия с голям капацитет. Хардуерната платформа е бюджетна, но достатъчна за комфортна ежедневна употреба...
 

Топ марки смартфони - разпродажба в GearBest

Топ марки смартфони - разпродажба в GearBest
Топ предложения за смартфони от Umidigi, Elephone, Oukitel, Meiigoo и други...
 


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed
Google+
Google+