Xiaomi вече официално е в България

г. 08:06 ч.
Xiaomi вече официално е в България

Xiaomi е изключително интересен производител.
Болшинството от вас ги познават заради смартфоните им, с които направиха бум и преди няколко години от нищото влязоха в топ 3 на световните производители на мобилни телефони.

Xiaomi в България

Но Xiaomi е нещо значително по-голямо. Компания, живееща в утрешния ден, произвеждаща хиляди продукти - умни, екологични, интересни, забавни и висококачествени.

Xiaomi в България Солитрон

Освен на смартфони, Xiaomi е производител на какво ли не - пречистватели на въздух и вода в домакинството, уреди за готвене, маратонки, облекла, чадъри, скутери и колела, прахосмукачки с изкуствен интелект, всевъзможна качествена IT периферия, дронове и още, и още.

Xiaomi представяне

Дълги години, Xiaomi се отнасяше с пренебрежение към Европа. Нашият скромен континент не попадаше в бизнес плановете на гиганта и той беше ориентиран изцяло към необятния, вътрешен китайски пазар. После се отвори и към огромния индийски пазар.

Xiaomi България

Ето, че вчера чудото се случи и Xiaomi стъпи официално в България.
Тук не става въпрос за смартфоните на компанията, които макар и най-популярни бих казал, че са най-безинтересни и с достатъчно аналози.
Иде реч за нещо далеч по-значимо - цялата еко система на Xiaomi навлиза в страната ни, благодарение на споразумението, подписано с един от най-големите вносители в България с 28-годишна история - Солитрон.

Xiaomi Solytron

Очаквам в скоро време Xiaomi продуктите да се появят и в търговската мрежа на дребно, очаквам този момент с нетърпение и съм убеден, че ще бъдат харесани от мнозина и ще предизвикат фурор във всички, интересуващи се от нови, модерни технологии и невероятни уреди без аналози.

Xiaomi Солитрон

Ето и още няколко снимки от официалното представяне на Xiaomi от Солитрон вчера:

Xiaomi в България 7

Xiaomi в България 8

Xiaomi в България 9

Xiaomi в България 10

Xiaomi в България 11

Xiaomi в България 12
Xiaomi - новини и ревюта
    
Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини

Xiaomi Black Shark - най-добрият смартфон за игри

Xiaomi Black Shark - най-добрият смартфон за игри
Xiaomi Black Shark е висококачествен геймърски смартфон. Моделът е с отличен индустриален дизайн, водно охлаждане, специален джойстик за игри. Това е най-добрия избор за всеки запален геймър....
 

Xiaomi Redmi 5A - евтин 4G смартфон с добра производителност

Xiaomi Redmi 5A - евтин 4G смартфон с добра производителност
Xiaomi Redmi 5A е приятен за употреба смартфон на много ниска цена. Той предлага отлична за класа си производителност и батерия, добър дизайн и изработка, както и инфрачервен бластер за дистанционно управление на битовата техника...
 

Интересни Xiaomi смартфони, гривна и аксесоари с намалени цени

Интересни Xiaomi смартфони, гривна и аксесоари с намалени цени
Xiaomi Mi Note 3, Mi Band 2, Mi Box, Note 4X с намалени цени в онлайн магазина Lightinthebox...
 

Xiaomi Redmi 5 Plus - 8-ядрен Snapdragon, голяма батерия и отличен екран

Xiaomi Redmi 5 Plus - 8-ядрен Snapdragon, голяма батерия и отличен екран
Xiaomi Redmi 5 Plus е един от най-добрите смартфони в ценовия си клас. Той се отличава с перфектна изработка и комбинация от хардуер и софтуер. Ако търсите телефон под 400 лева, обърнете му сериозно внимание...
 


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed