Daikin Perfera FTXM-N - топ ефективност и технологии. Изборът на Алекс от Сетком.

г. 14:26 ч.
Daikin Perfera FTXM-N - топ ефективност и технологии. Изборът на Алекс от Сетком.

Александър си пада по техника и интересни джаджи. От години посещава SetCombG форуми и се интересува от климатици. Изчел е много, научил е много. Харесва умните решения и знае всичко за тях.
Сега ще питате защо е толкова доволен на тази снимка?
Алекс най-накрая е намерил перфектния климатик за своя дом - новият Daikin от гамата Bluevolution.

Daikin Perfera FTXM-N покрива напълно изискванията му за енергийно ефективно решение, осигуряващо на семейството му необходимата съвкупност от отопление, охлаждане и пречистване на въздуха.

Новото поколение Perfera FTXM-N има най-добрата ефективност в своя клас с показатели SEER до 6,81 и SCOP до 5,1, достигаща до A+++. Това намалява до възможния минимум текущите разходи. Интелигентен сензор следи за присъствие в помещението и когато стаята е празна, автоматично регулира настройките, за да намали потреблението на енергия. Инверторната технология на климатика пък намалява текущите разходи.

Daikin Perfera FTXM N installation

Благодарение на усъвършенстваните си технически показатели, новият Perfera е изцяло подготвен както за топлите лета, така и за студените зими. Работния му диапазон осигурява ефективно отопление от 24°C до -20°C и охлаждане при температури от -10°C до 50°C.

Daikin Perfera FTXM-N работи с екологичен хладилен агент R-32. Това е алтернатива с ниско вредно въздействие върху околната среда, която гарантира отлична енергийна ефективност с минимален потенциал за глобално затопляне (GWP). Благодарение на иновативната инверторна технология за управление, системата Perfera се захранва на 80% от възобновяема енергия от въздуха и на 20% от електроенергия.

Daikin Perfera FTXM N

Daikin Perfera FTXM-N е не само ефективен и екологичен. Редица технологии осигуряват максимален комфорт при ползване.

Perfera FTXM-N е изключително тих!

Както и при предшественика си от серията, така и новият FTXM-N има ефективна технология за намаляване на шума. В новите вътрешни и външни тела на климатика нивата на шум са намалени допълнително, за да осигурят тиха работа у дома.

Perfera Sound 20dBA

Perfera FTXM-N осигурява чист въздух!

Вградената технология Flаѕh Ѕtrеаmеr гeнepиpa виcoĸocĸopocтни eлeĸтpoни. Eлeĸтpoнитe ce cблъcĸвaт и aĸтивиpaт мoлeĸyлитe нa ĸиcлopoдa и aзoтa във въздyxa. Aĸтивиpaнитe мoлeĸyли ca нecтaбилни и пpeдизвиĸвaт xимичecĸи peaĸции c вeщecтвaтa, c ĸoитo влизaт в ĸoнтaĸт. Taĸa ĸиcлopoдът чpeз oĸиcлeниe paзгpaждa бaĸтepиитe, мyxъл, вpeдни xимични cъeдинeния и aлepгeни. Обезмирисяващия филтър с титанов апатит yлавя праха във въздуха и вредните органични химически вещества като бактерии, вируси и алергени и премахва миризмите, напр. от тютюн и домашни любимци.

Perfera FTXM-N е лесен за използване и поддръжка!

Новият Daikin Perfera FTXM-N има онлайн контролера на Daikin като стандартно оборудване.
Интелигентното управление улеснява регулирането на системните настройки и таймерите дистанционно от произволно отдалечено място чрез смартфон с помощта на приложението на Daikin. Мощната функционалност на контролера ви позволява да проверявате потреблението на енергия и да контролирате разходите.

FTXM20N inteligent sensor

Е, вече е ясно защо Алекс е доволен. Намерил е отличното решение за разбирачи.
Усмихнете се и вие и направете обоснования избор като научите повече за Perfera и другите климатици на Daikin на www.daikin.bg/airconditioners. Ще ви хареса!
Още статии и ревюта за климатици в SetCombG.com >>
        
Споделете тази новина:


Подобни новини

Новият климатик Perfera на Daikin

Новият климатик Perfera на Daikin
Тази година Daikin пусна в продажба новия стенен климатик Perfera FTXM-R, който съчетава доказана технология с чисто нови дизайнерски характеристики...
 

Новият подов климатик Perfera на Daikin

Новият подов климатик Perfera на Daikin
Daikin Perfera FVXM-A осигурява върхова енергийна ефективност до A++ при отопление и A +++ при охлаждане...
 

Daikin Sensira FTXC-B - комфорт и елегантност на достъпна цена.

Daikin Sensira FTXC-B - комфорт и елегантност на достъпна цена.
Новият климатик Daikin Sensira FTXC-B е икономично и елегантно решение, осигуряващо здравословна и комфортна домашна среда, чист свеж въздух, и оптимална температура....
 

И Лято, и Зима - Перфектен климат в дома с Daikin Perfera

И Лято, и Зима - Перфектен климат в дома с Daikin Perfera
Daikin Perfera осигурява перфектния домашен климат през всички годишни сезони чрез модерни технологии...
 


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed