Daikin Sensira FTXC-B - комфорт и елегантност на достъпна цена.

г. 12:28 ч.
Daikin Sensira FTXC-B - комфорт и елегантност на достъпна цена.

Изборът на климатик е трудно решение. Петър участва в SetCombG Форуми от години и е технически подготвен. Той търси икономично решение, което да му осигури перфектна температура и свеж въздух както през лятото, така и през зимата при ниски сметки за електроенергия.
А жена му пък държи на изчистения, елегантен дизайн, безшумната работа и удобно дистанционно управление.
Daikin Sensira е най-новото попълнение в гамата Bluevolution. Климатикът покрива всички изисквания, както на Петър, така и на жена му.

Daikin Sensira FTXC-B FTXC50BV1B

Sensira използва екологичния хладилен агент R-32. Усъвършенстваната му конструкция с компактен агрегат позволява гъвкавост при разположението и монтаж дори над вратата. Новото вътрешно тяло е с елегантен профил и модерен външен вид, вписващ се във всеки интериор.
Светодиодните индикатори във вътрешното тяло са сведени до минимум. Още повече, те могат да се затъмнят или изключат, в зависимост от предпочитанието, така, че да не дразнят през нощта.

Daikin Sensira FTXC-B sound

Новото вътрешно тяло на Sensira FTXC-B работи почти безшумно с намалено звуково налягане до 20 dBA.

Новият Daikin Sensira FTXC-B е икономично и елегантно решение, осигуряващо здравословна и комфортна домашна среда, чист свеж въздух, и оптимална температура чрез климатизация.

Климатиците Daikin Sensira FTXC-B имат вградени редица функции за подобрено управление и комфорт, при силно конкурентна цена.
Гамата е налична в различни класове от 20 до 71 kW и така дава възможност да изберете точния капацитет за съответното помещение.

Новите технологии при Sensira FTXC-B водят до по-ниски сметки за енергия с енергиен клас до A++ и осигуряват оптимална енергийна ефективност дори при много високи температури.

Daikin Sensira FTXC-B filters

Комфорт и качествен въздух в помещенията

Daikin Sensira FTXC-B разполага с мощна система за двойно филтриране на въздуха. Обезмирисяващият филтър от титанов апатит премахва частиците прах и миризмите, като същевременно предпазва от вредни бактерии, вируси и алергени.
Вторият филтър Saranet използва катехин, естествено антибактериално вещество, извлечено от чаени листа, което улавя и деактивира микроби от всички източници, а също така помага и за отстраняването на миризми.

Повишена надеждност и ефективност

Външното тяло на Sensira FTXC-B включва новата технология суинг компресор на Daikin, която намалява вибрациите и триенето и предотвратява течове на хладилен агент по време на компресиране.
Спиралната решетка намалява съпротивлението и осигурява по-плавно движение на въздуха. Това оптимизира въздушния поток и намалява нивото на шума.

Вътрешното тяло на Sensira FTXC-B е оборудвано с нов, по-високоефективен електромотор на вентилатора. Подобрен е и топлообменника, който използва по-малко количество хладилен агент.

Daikin Sensira FTXC-B interior

Контрол

Daikin Sensira FTXC-B се управлява с модерно безжично дистанционно управление, осигуряващо богат набор от функции за наблюдение и настройка.
Като опция, новата Sensira FTXC-B предлага и Wi-Fi управление, чрез приложението Online Controller на Daikin. Това дава възможност да управлявате настройките на климатика и да следите консумацията на енергия през мобилен телефон или таблет, независимо къде се намирате.
Daikin Sensira FTXC-B се предлага на достъпни цени. Нов, модерен климатик, осигуряващ целогодишен комфорт. Това е оптималният избор за Петър и жена му и те са щастливи с него.

Daikin Sensira

Научете повече за най-новия климатик от гамата Bluevolution на www.daikin.bg/sensira.
Още статии и ревюта за климатици в SetCombG.com >>
            
Споделете тази новина:


Подобни новини

Новият подов климатик Perfera на Daikin

Новият подов климатик Perfera на Daikin
Daikin Perfera FVXM-A осигурява върхова енергийна ефективност до A++ при отопление и A +++ при охлаждане...
 

Daikin Perfera FTXM-N - топ ефективност и технологии. Изборът на Алекс от Сетком.

Daikin Perfera FTXM-N - топ ефективност и технологии. Изборът на Алекс от Сетком.
Новото поколение Daikin Perfera FTXM-N има най-добрата ефективност в своя клас с показатели SEER до 6,81 и SCOP до 5,1, достигаща до A+++. Запознайте се с Perfera FTXM-N....
 


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed