Най-добрите игри за Xbox One за 2019/2020

г. 19:44 ч.
Най-добрите игри за Xbox One за 2019/2020

Излязла на пазара през месец ноември 2013 година, Xbox One е третата конзола от семейството на Xbox. Наследник на Xbox 360, продуктът на Microsoft влиза в яростна битка за надмощие с основния си конкурент PlayStation 4 на конзолния фронт.

И докато очакваме четвъртата Xbox конзола, която ще бъде представена през 2020 година, в този материал ще обърнем внимание на някои от най-добрите екслузиви за Xbox One. Това са заглавията, които са създадени специално за тази конзола и няма как да бъдат играни на друга платформа, с изключение на PC в някои случаи.

Forza Horizon 4

Forza Horizon 4

Рейсинг феновете имат достатъчно богат избор на заглавия, независимо дали са фенове на Xbox или PlayStation. И двете компании знаят, че това е важна ниша, която има лоялни и страстни фенове.
Създадена от студиото Playground Games, Forza Horizon 4 ви предлага вълнуващи изживявания в отворен свят, вдъхновен от гледките и терените на Великобритания. В играта са налични над 450 лицензирани автомобила, а играчите могат да създават собствени маршрути и да “отключват” предмети, коли и други. Forza сериите са едно от най-добрите изживявания, които бихте могли да имате в този сегмент от гейминга.

Halo 5: Guardians

Halo 5: Guardians

Halo поредицата е една от емблемите на Xbox, още от самото раждане на конзолата. И до днес Halo е считан за един от най-класните шутъри от първо лице, създавани някога.
Halo 5: Guardians излиза през октомври 2015 година, а действието в нея се развива осем месеца след събитията в Halo 4. В основата на сюжетната линия на цялата поредица е нестихваща война между хората и алианс от извънземни цивилизации, познат като The Covenant. Оцеляването на човечеството зависи от вас.

Gears 5

Gears 5

Gears of War е още един от франчайзите, с които Xbox се гордее най-силно. И има защо. За разлика от Halo, в Gears of War вие контролирате героя си от трето лице, но можете да сте сигурни, че екшънът е също толкова напрегнат и завладяващ.
Подобно на Halo, историята в Gears of War поредицата се върти около конфликт между човешката раса и същества от друг вид. Gears 5 е шестото заглавие от франчайза, което излезе на пазара през месец септември 2019 година. Наслаждавайки му се в 4K Ultra HD резолюция, вие можете да изиграете кампанията както сам, така и в co-op режим. С приятели е даже по-забавно.

Quantum Break

Quantum Break

Излизайки през 2016 година, Quantum Break на Remedy Entertainment определено се нареди сред най-добрите Xbox ексклузиви за тази генерация. Екшънът от трето лице ни позволява да установим контрол над протагониста Джак Джойс, който има свръхсилите да манипулира времето. Той се изправя срещу своя някогашен приятел Пол, който също разполага със забележителни способности.

Брилянтният актьорски състав на Quantum Break подсилва силата на историята, а всяко ключово решение, което вземете, ще се отрази на това, което ще се случи на финала.

Ori and the Blind Forest

Ori and the Blind Forest

Първоначално излязла за Xbox One, а след това интегрирана и за Nintendo Switch, Ori and the Blind Forest представлява същинско визуално пиршество, което ще ви остави омагьосани за дълго време. И което ще ви докаже, че 2D игрите все още никак не са за изхвърляне.

В Ori and the Blind Forest вие установявате контрол над Ori - малък ангел хранител, и Sein, който е “светлината и очите” на Духовното дърво на гората. Двамата се отправят на вълнуващо приключение, а залогът е наистина голям - спасяването на гората, която е застрашена както никога досега.

Sea of Thieves

Sea of Thieves

Ако детската ви мечта е била да бъдете пирати, то заглавието на студиото Rare ще ви осигури едно фантастично изживяване, което ще ви накара да се почувствате като същински Джак Спароу. Дори и да не сте Джони Деп.

В Sea of Thieves можете да играете както солово, така и като част от пиратски екипаж. Ако искате да играете с приятел, това е възможно чрез възможността за co-op режим. Заглавието ви позволява да правите всичко, което прави един истински пират - да управлявате вашия кораб, да стреляте с оръдия, да събирате ценни предмети и т.н. Запасете се с обилно количество хубав ром, преди да посегнете към играта.

Forza Motorsport 7

Forza Motorsport 7

Връщаме се отново към преживяванията на висока скорост, защото Forza Motorsport 7 успява да коригира всички грешки от своя предшественик, осигурявайки перфектното рейсинг изживяване. Управлението на автомобилите е подобрено, а изкуственият интелект на съперниците е по-висок отпреди. Стига да инвестирате достатъчно време, за да овладеете контролите на играта и своя автомобил, Forza Motorsport 7 ще ви предложи рейсинг емоции като никоя друга игра.

Sunset Overdrive

Sunset Overdrive

Пренасяйки се в атрактивния метрополис Sunset City, вие се изправяте срещу т.н. OD - Overcharge Drinkers, които са се превърнали в мутанти, прекалявайки с консумацията на енергийни напитки. Sunset Overdrive е цветна, атрактивна и супер забавна, а веселието може да стане още по-голямо, ако се възползвате от co-op режима и играете с приятел.

Това са някои от най-добрите ексклузиви за Xbox One, които бихте могли да изиграете в момента. Ние пък вече броим дните до появата на следващата конзола на Microsoft, която за момента носи кодовото име Project Scarlett.
    
Споделете тази новина:Подобни новини

Seagate намалява цените на външните памети Storage Expansion Card за игрови конзоли Xbox Series X и Series S

Seagate намалява цените на външните памети Storage Expansion Card за игрови конзоли Xbox Series X и Series S
При пускането на конзолите само Seagate продаваше официалните модули за разширяване на паметта, и то само за 1 TB. ...
 

Как да си изберем подходяща гейминг конзола?

Как да си изберем подходяща гейминг конзола?
Гейм конзоли. Направете проучване какви игри са достъпни на различните конзоли, обмислете какъв тип забавление търсите, проучете най-добрите сделки за всяка една от конзолите >>...
 

Microsoft с предпразнично намаление на цената на конзолите Xbox One

Microsoft с предпразнично намаление на цената на конзолите Xbox One
Коледни намаления на гейм конзолите на Microsoft от 2.11.2014 до 3.1.2015...
 

Microsoft съди за домейни, свързани с Xbox One

Microsoft съди за домейни, свързани с Xbox One
Microsoft ще си взима по съдебен ред домейни, свързани с Xbox One. Като че ли има намесен българин...
 


 
SetCombG.com новини

Още Новини

Microsoft обвини руски хакери, че са проникнали в имейлите на няколко ръководители
В петък Microsoft заяви, че е открила атака срещу корпоративните си системи от страна на Nobelium - хакерска група с руски корени, за която се смята, че е отговорна за хакването на софтуера Orion на SolarWinds през 2020 г Още

Агенцията за опазване на околната среда на САЩ проявява интерес към изоставените преди десетилетия токсични оловни кабели
Американски регулаторен орган даде висок приоритет на разследване на използването на стари кабели с оловна обвивка от американските телекомуникационни оператори Още

Цената на iPhone 15 в Русия е най-ниската в света
В Wildberries обясняват ниските цени на iPhone с взаимноизгодните отношения с чуждестранни доставчици Още

Nokia представя MX Workmate AI асистент за индустриални работници
Асистентът с изкуствен интелект на MX Workmate MX Workmate използва машинни данни, за да генерира съобщения на естествен език Още

Новият инструмент за създаване на персонализиран изкуствен интелект във всяка фирма ще бъде представен на изложението Wine&Spirits Show 2024 в София
Как можем да създадем персонализиран изкуствен интелект във всяка фирма, ще разберат гостите на тазгодишното изложение Wine&Spirits Show 2024, което ще се проведе от 13 до 16 февруари в Интер Експо Център Още