SteelSeries с ексклузивни слушалки за Cyberpunk 2077

г. 08:11 ч.
SteelSeries с ексклузивни слушалки за Cyberpunk 2077

Компанията за гейминг периферия SteelSeries представи нова продуктова серия, вдъхновена от Cyberpunk 2077 - задаващата се масивна ролева игра, на създателите на Witcher серията.
Линията включва два нови модела Arctis 1 безжични слушалки и пакет аксесоари за Arctis Pro серията, проектирани съвместно с CF Project Red – разработчиците на дългоочакваната игра.

steelsseries cyberpunk2077

Cyberpunk 2077 е ново IP на създателите на едно от най-успешните RPG-та за последното десетилетие - The Witcher (по който вече има и сериал). Сред звездният каст за него е холивудската мега звезда Киану Рийвс. Играта ще бъде официално представено на 17 септември Next Gen конзоли и PC.

steelsseries ARCTIS 1

Ексклузивната серия на SteelSeries включва Arctis 1 Wireless за Xbox Johnny Silverhand Edition - официалната слушалка на Cyberpunk 2077. Другият модел е Netrunner Edition.
Arctis 1 е наистина ултимативната конзолна слушалка. Свръх лека и удобна, позволява да я носите дълго без да уморява или изпотява ушите. Може да се ползва с всички конзоли посредством USB донгъл, а ако сте фенове на кабела - и с 3.5mm. жак.
Една от най-силните ѝ страни обаче е микрофонът - насочен, взимащ гласът ви, без заобиколните шумове, за онези разпалени моменти по време на мултиплейър, в които искаш опонента ти кристално ясно да чуе всеки един поздрав за роднините му, които си приготвил.
Слушалките са добър избор не само за конзоли но и за РС и Android устройства. Независимо дали смятате да ги ползвате за гледане на филми, игри или музика или търсите All in one решение за хоум офиса си и добрият микрофон е от изключителна важност за плавното протичане на срещите ви.

steelsseries cyberpunk2077 ARCTIS 1

Arctis 1, за разлика от повечето геймърски слушалки е практична и за носене на улицата. Стилна е, не крещи NERD от далеч (а и от близо), а подсилената със стомана рамка е предвидена да издържи ежедневно прибиране и носене в раница или чанта, без опасността да я извадите на парчета.

steelsseries cyberpunk2077 headset

Комплектът с аксесоари за Arctis включват дизайни, вдъхновени от трите големи корпорации в играта - Arasaka, Militech и Kang Tao.
eПакетите съдържат лента за глава със ски-очила Cyberpunk 2077 и две нови магнитни маски за уши. Те са съвместими с Arctis Pro, Arctis Pro+GameDAC и Arctis Pro Wireless.
        
Споделете тази новина:


Още интересно от SetCombG.com:

Подобни новини

Steel Series със заявка за най-добри слушалки за годината с Arctis 9

Steel Series със заявка за най-добри слушалки за годината с Arctis 9
SteelSeries Arctis 9 - едни от най-добрите All-In-One решения за слушалки на пазара. Очаквайте обстойно ревю на SteelSeries Arctis 9 в SetCombG.com...
 

SteelSeries Rival 3 - Истински гейминг в компактен размер на разумна цена

SteelSeries Rival 3 - Истински гейминг в компактен размер на разумна цена
SteelSeries Rival 3 е отлична мишка и за цената си поне в момента няма друга, предлагаща комбинация от Omron суичове и толкова добър оптичен сензор....
 

Hammerhead V2 - безжични слушалки с микрофон за смартфони от Razer

Hammerhead V2 - безжични слушалки с микрофон за смартфони от Razer
Razer зарадва фенове с Hammerhead V2 - Bluetooth стерео слушалки с микрофон ...
 

Ръст в продажбите на геймърски конфигурации в България

Ръст в продажбите на геймърски конфигурации в България
Повече геймърски компютри се купуват в България през 2016 година...
 


Facebook
Facebook
RSS
RSS Feed